Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ændre projektgruppe på afsluttet projekter

0
Vi har haft E-conomic siden 2015. I har løbende tilknyttet moduler/apps hvor man kan bruge data fra economic. Jeg har kigget efter program til at lave mere statistik og rapporter på vores data omkring projekter end der er mulighed for i E-conomic, og I har selv report123 tilknyttet.

Men for at bruge dette program bedst muligt (og også andre programmer), så henter de den rå data hos jer, og man kan ikke ændre den rå data i fx. report123.

Jeg har brug nu for at mine kunder og projekter bliver delt op i forskellige typer, så jeg kan skelne mellem fx. Hovedentrepriser, Fagentrepriser og Service. Siden 2015 har alle projekter ligget i jeres standard projektgruppe "ekstern fakturerbar". Igangværende projekter kan jeg godt ændre projektgruppen på. Men på afsluttede projekter kan jeg ikke ændre projektgruppen. Det vil jeg rigtig gerne kunne gøre for ellers kan jeg ikke skelne alt data fra afsluttede projekter ud fra projektgrupper.

Ændringen i projektgruppe vil umiddelbart ikke lave nogle problemer i bogføringen, driften, finansen, balancen mv., da der ikke er tale om ændringer i posteringer eller lignende, men udelukkende hvilken projektgruppe som projektet skal tilhøre. Så jeg mener godt at man bør kunne ændre projektgruppen også på afsluttede projekter. Ellers har man en situation hvor man med jeres fine tilknyttede programmer som report123 ikke kan bruge sin eksisterende data på afsluttede sager, men kun fremadrettet på igangværende. Og det er rigtig ærgerligt ift. at bruge Economic projektmodul til økonomi på projekter og lave statistik ud fra den data.

Det ser ud til at man godt kan ændre kundetyperne, også selvom kunderne også er kunder på afsluttede projekter.

Kan det blive muligt at ændre projektgruppe på afsluttede projekter?
i Forslag » Andet af (120 points)
opdateret af 🔒

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Jeg forstår 100% godt problemet, og jeg kan godt forstå at det er frustrerende at afsluttede projekter derfor ikke kan indgå i jeres integrations rapport. Jeg bliver dog nødt til at være realistisk, ift. at der er 150.000 kunder, og nu vil jeg tage at se hvor mange stemmer dette indlæg kan få ift. prioritering, da det helst skal give mening for flere.

Jeg har i mellemtiden tænkt over en evt. muligheder.

Først og fremmest, så ved jeg at mange ikke afslutter projekter i e-conomic, men blot spærre dem når de er færdige. Det gør de fordi så kan de let genåbne dem og lave ændringer eller tilføjelser. Der er absolut ingen mulighed for det, når først projektet er afsluttet som du ved. Dette er blot ift. fremtiden, men gør desværre ikke noget for jeres tidligere data.

Ift. report123, så tænker jeg at de blot skal bruge en cvs/xml fil, hvor de gamle projekters, projektgruppe er angivet. Kan man evt. ikke gå under det orange tandhjul - alle indstillinger - eksporter data - lister enkeltvis - finde den fil som report123 bruger, eksporterer den og ændre i kolonnen kundegruppe, og give den til report123, som så kan bruge den ift. gamle projekter?

Jeg ved ikke om dette er en løsning, men krydser fingre for det.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)