Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Flette igangværende fakturaer til samme kunde

+1
Hej Ønskebrønd

På opfordring af de hjælpsomme sjæle på e-conomics chatten vil jeg gerne stille forslag om at der udvikles mulighed for at flette 2 igangværende fakturaer til samme kunde.

For os konkret ville denne mulighed være en stor hjælp da vi har en del kunder som kan finde på at lægge mange mindre ordrer på vores web site i løbet af en dag. Som noget nyt har vi fået sat det op således at vores web site vha. woo commerce plug in sender oplysninger til e-conomics, hvor der genereres 1 faktura. Altså i forholdet 1:1.

Normalt ville jeg samle sådanne mindre ordre i én faktura, men det er der tilsyneladende ikke muligt at flette de igangværende fakturaer der allerede er genereret.

Hvis det kunne lade sig gøre ville det være en stor hjælp for os og ikke mindst vores kunder (som vi åbenbart ikke kan opdrage til at lægge samlede ordrer).     

Mange hilsner

Theresa, EQUES
i Forslag » Salg af (130 points)

1 Svar

Hej Theresa

Tak for dit input.

Vi har allerede et lignede ønske i vores brugerforum - se forslaget her og giv det din stemme.

Det vil sandsynligt ikke blive lavet præcis som du foreslår, men derimod som en funktion hvor man kan samle flere ordrer til én faktura.

PT. kan dette løses med Lagermodulet.

Dvs. at du kan have flere ordre  - markere dem du vil samle - overføre til fakturering og her vælge at de skal samles på én faktura.

Hvis det er en funktion du savner nu, så vil det måske være pengene værd at aktivere lagermodulet alene for denne funktion.

Så kræver det blot at du gør det til en vane at oprette igangværende salg som en ordre i stedet for en faktura. Og ang. de fakturaer der kommer ind via integration kan også sendes ind som ordrer, så du kan flette dem sammen til én faktura.

Om denne løsning vil blive mulig UDEN lagerstyring, er det som er under overvejelse her i Ønskebrønden.

Forslag af 🔒 (55.9k points)