Smart indboks aflæsning vs Leverandør betalings opsætning

+6
Kære E-conomic

Jeg oplever et problem med at vi har rigtigt mange leverandøre der hæver deres penge selv. Via PBS, LS service og andet. Disse leverandøre sender stadig faktura der indeholder et girokort streng og i den forbindelse indlæser Smartboks jo girokortet.

Det giver problemer i forhold til at vi skal sidde og slette betalingen manuelt på 80 % af de aflæste bilag, og huske hvad leverandøre der er hvad.

Det ville være rigtigt smart hvis

1) smartboks kunne overstyrres af opsætningen på leverandøren betaling "kun postering", eller

2) at selvom smartboks aflæste girokortet så når opsætningen på leverandøren betaling var "kun postering" at bilaget ikke røg hen under betalinger til udtrækning.

Mvh Anja
lukket
i Forslag » Salg af (260 points)
status opdateret af
hej vi har +100 fakturaer om måneden, hvor vi gerne vil have slået den der automatiske betalingsid fra. Det er nemmere for os at betale via et månedlig kontoudtog.

Jeg håber, at ovenstående kommer lidt længere end kun en overvejelse.
Jeg er helt enig. Desuden risikerer man dobbeltbetalinger, det bør HELT BESTEMT være muligt at overstyre på kreditor hvad der skal ske vedr. betaling. Alt for ofte skal man ændre betalingstypen, det ER meget irreterende.

Jeres bilagsskanning er ved at være rigtig god, det ville være dejligt hvis man kunne starte med at curseren står i Modkonto, da jeg lige nu skal klikke enten med musen i feltet eller lige hoppe med tabulator ca. 10 gange for at nå til det felt. Ofte er det den eneste ting der lige skal ændres, alternativt at man selv kunne vælger curserhoprækkefølge som jeg mener man kan i den gamle kassekladde.

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Anja

Tak for dit indlæg som jeg synes giver rigtig god mening. Jeg forstår dig fuldt ud.

Jeg vil sætte dit indlæg til overvejelse med det samme :-)

Rigtig god weekend til dig

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (36.7k points)
valgt som bedste svar af

Hej 

Jeg vil også glæde mig til at smartboks kan overstyrres af opsætningen på leverandøren mht. betaling til "kun postering".

Mvh. Camilla