Indtastning i kassekladde

0
1) Jeg savner, at beholdningskonti kan kaldes et bogstav  bank=b kasse=k  o.s.v. , så man i kassekladden/superkladden kan nøjes med eksempelvis at taste b for den bankkonto man bogfører på.

2) Når man taster i superkladden og trykker enter kommer man på linjen under. Kan man ændre det, så man kommer på linjen over og altid har den seneste postering øverst?
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

hej Bogholderiassitance :)

Tak for dit input.

1) Som e-conomic er nu kan du altid finde konti frem ved at skrive deres navn, så hvis din beholdningskonto for bank og kassekredit hedder "bank" og "kassekredit" i kontoplanen kan du nemt finde dem ved at trykke B, eller måske Ba..

2) I superkladden kan du ikke vende rækkefølgen mens du arbejder, når du har oprettet posteringen kan du dog vende rækkerne så de nyeste ligger øverst. Det gør du ved at klikke på kolonneoverskriften for enten bilagsnr. eller dato. Alternativt kan du arbejde i den alm. kladde hvor du kan arbejde så nyeste poster altid lægger sig øverst.

Med venlig hilsen

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (24.1k points)