Valg af enhed i fordeling

0

Hej 

Jeg vil høre om det kunne lade sig gøre at få feltet "enhed" ind, når man er inde under "fordeling" når der konteres under regnskab og kassekladde? 

Dette da vi godt kan have regninger som skal fordeles hvor der både er noget der er i KG og i STK, så kunne det være rart at kunne vælge det når man er inde i fordelingen. 

De bedste hilsener

Pernille Aarup 


De bedste hilsener Pernille
i Forslag » Andet af (220 points)

2 Svar

Hej Pernille og tak for dit forslag,

Feltet er rimelig presset af information i forvejen, men du kan sagtens lave en fordeling uden at bruge fordeling. Det kan du gøre ved hele tiden kun at udfylde enten debet eller kredit og så fortsætte posteringen ude, hvor du opretter posteringer. Så får du alle felterne med.

Hvordan vil det virke for dig? smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (94.3k points)
Hej Jesper

Tak for svar. Kan godt se problematikken, da der ikke er vildt meget plads.. Måske man kunne lave tekstfeltet mindre? Ikke så man kan skrive mindre, men bare så man kun kan se en del af teksten?

Det du foreslår vil være en mulighed, men vil tage en del længere tid, end hvis det var muligt at vælge inde i selve fordelingen! :)

Hilsen Pernille

De bedste hilsener Pernille
Forslag af (220 points)