Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Pakkeløsninger

0
Har I overvejet at lave pakkeløsninger til kunderne? Og her tænker jeg på alle jeres forskellige tillægsmoduler. Fremfor at kunden skal betale et beløb pr. modul.

Et eksempel på en pakkeløsning: En samlet pris for både at vælge smartinbox og bankafstemning. Den kunne være en smule billigere end hvis man blot vælger et af modulerne (til listepris).

Man kunne sikkert også lave andre kombinationer og gøre det lidt mere lækkert :-)

Tine, HeCa Regnskab
lukket med noten: Videregivet
i Forslag » Andet af (240 points)
lukket af 🔒

1 Svar

Hej Tine,

Mange tak for dit forslag. :-)

Ift. forslag her på forum er det generelt til det tekniske i programmet, jeg vil dog videregive dit forslag, da det generelt ikke er os eller udviklingen der beslutter følgende.

Dog vil jeg mene at prisstrukturen i dag, i rimelig omfang afspejler hvad systemet kan, og hvilken udvikling det skal til for at kunne følge med andre ERP systemer.

Igen, mange tak for dit forslag. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)