ny følgeseddel uden ekstra faktura

0
Jeg kunne godt tænke mig, at der var mulighed for at lave en følgeseddel uden at den konventeres om til endnu en faktura, men skriver på en eksisterende faktura til kunden.

Jeg kører uden lagerstyring og har lavet ordre om til følgeseddel.

Som det er nu, hvis der kommer en ordre mere til samme kunde ugen efter, skal jeg lave en følgeseddel og i stedet for at konventere den om til faktura skal jeg bagefter gå ind i kundens faktura og skrive ordren igen. Ellers kommer der to fakturarer til kunden.

Kan det laves mere smart? :-)
i Forslag » Salg af (160 points)

2 Svar

Hej Matti,

Bare så jeg er helt sikker.

Det er du egentligt ønsker er, at man kan samle flere ordre til en faktura og gøre det løbende. Er det rigtigt forstået? :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (93.2k points)
Ja det er det jeg mener-tror jeg :-)

Ordre har jeg lavet om til følgeseddel, så nu laver jeg en ordre/følgeseddel og konventerer den om til faktura. Imorgen kommer der måske en ordre fra samme kunde - han skal igen have en ordre/følgeseddel - denne konventeres igen om til en faktura og nu er der 2 fakturarer til samme kunde - det kunne være fedt, hvis systemet kan samle fakturarene til 1 indtil de bliver sendt til kunden.

Sidsel

Matti tæppekantning
Forslag af (160 points)