Informizely customer feedback surveys

Leverandørens valutapris i varekartotek

0
Vi har prisaftaler med udenlandske leverandører i EUR + £.
Der ser ikke ud til at være noget felt i varekartoteket til at angive den pris, der er aftalt med den udenlanske leverandør i udenlandsk valuta.
Når feltet er etableret, bør prisen aut. komme op på bestillingen / modtagelsen, ved kombination levernadør / vare, ved oprettelse.
i Forslag » Andet af (910 points)
status opdateret af

3 Svar

Hej John,

Tak for dit forslag.

Jeg er med på forslaget, men undre mig lidt over at du siger valutapris i euro og pund. Det er jo faktisk ikke en gang muligt at angive den danske pris pris?

Hvis denne funktion skulle være mulig hvor ville du så mene den skulle opsættes? Umiddelbart kunne jeg se muligheden i enten i varekartoteket når man vælger en anden valuta hvor man angiver salgspriser i anden valuta, eller når man angav et leverandør varenummer?

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Jeg mener at dette skal implementeres samme måde som leverandørvarenummerfunktionen. Den mest simple måde ville være at lave en kostpris valuta samt kostpris i leverandørvarenummertabellen og e-conomic skulle så hente disse priser ved oprettelse af en indkøbsordrelinie.
Forslag af (4.6k points)
Jeg kan følge Tues forslag - der har den fordel, at man kan have flere leverandører = flere priser på den samme vare.
Hvis man kun har en valutaprisangivelse i varekartoteket er man låst fast til den pris til alle leverandører.

Hver gang jeg opretter en indkøbsordre taster jeg den aftale pris ind i prisfeltet. Det vil være en stor lettelse hvis prisen aut. kommer op. Og så eliminerer det også fejl, hvis man ikke hver gang skal taste en pris, men den i stedet hentes fra et kartotek. Ja jeg forudsætter at man er meget påpasselig nåt man så opretter prisen i kartoteket.
Forslag af (910 points)