Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Oversigt i App

0
Når man står på oversigten i app'en vises tallene akkumeleret for salg til ens kunder. kan man sætte det op så det er relevant for regnskabsåret? Jeg kan se på mine kunder at det bliver mindre og mindre relevant, da tallene bliver mudret sammen med tal for forgående år.
i Spørgsmål » Salg af (430 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Mie,

Mange tak for dit forslag. :-)

Jo, det kunne helt klar være fedt at dele det op på regnskabsår. Men ift. vores mobilapp, så bliver det programmet af en særligt team, der håndtere kundeønsker direkte (uden om forum), hvis du går ind på appen - også finder feedback funktionen, så har du mulighed for at foreslå det her. Jeg vil selvfølgelig også nævne det for app udviklerne, men herigennem kommer dit forslag direkte hen til dem der sidder med det. :-) Håber det giver mening.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af 🔒 (20.4k points)