Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Projektstyring og medarbejderafregning

0
Rapporten medarbejderafregning tager udgangspunkt i datoregistreringen og ikke i bogføringsdatoen.

Problemet kan løses såfremt vi får mulighed for at afgrænse på en bogføringsdato og en registreringsdato.

Efter endt månedsafslutning følger vi løbende op på faktiske og viderefaktureret omkostninger for hver enkelt konsulent. Det er derfor et stort problem at vi i forhold til Finans ikke kan aflæse de faktiske bogførte udgifter for indeværende periode.
i Forslag » Andet af (470 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Hanne,

Tak for dit forslag. Jeg har noteret at dette kan løses ved enten at søge på et datointerval på datoreg. eller bogføringsregistrering og am man ellers kunne vælge at man i rapporten skulle kunne tage udgangspunkt i datoregistrering eller bogførings datoen.

Som nævnt i mail korrespondace og for også at gøre det klart for andre brugere, så holder vi om 1-2 måned en session hvor vi har fokus på projektstyring, og forbedringer hertil.

Skulle der være andre med samme problemstilling, så vil jeg håbe i giver jeres melding til kende.

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)