Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Mulighed for at vælge tekst eller leveringsuge istedet for fast dato

0
Når man laver en ordrebekræftelse til en kunde, er der under "fanen" levering mulighed for at vælge en fast dato som levering. Jeg (og mange andre) arbejder med levering i en uge (hvor man ikke præcist kan bekræfte en dag) og har derfor brug for evt. et tekstfelt som alternativ til den faste dag.
i Forslag » Salg af (420 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Umiddelbart kan du bruge nogle af de andre dynamiske felter til dette, såsom en tekst eller leveringsbetingelser, hvor du kan skrive leveres i uges 45 eller lign?

Kan dette gøre det? :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Hej Tobias

Tak for din respons.

Synes ikke umiddelbart jeg kan bruge allerede eksisterende felter, idet i min branche (og formentlig i mange andre) er det sådan at materialerne leveres f.eks. den 14/10-20 og først monteres uge 44. Så jeg vil gerne have det tydeliggjort at det ene felt er materialeleverance og så mangler jeg et felt til montage. Håber det gir mening?
Forslag af (420 points)

Hej igen,

Jeg tænker at bruge leveringsbetingelsesfeltet, eksempelvis som her:

Hej Thomas

Det vil jeg prøve af :-) Men umiddelbart er det felt jo et felt til leveringsbetingelser - f.eks. DDB, Ex works, FCA m.v.
Helt enig, det er blot som et "cowboydertrick", hvorpå vi måske kan omgå det. Du kan evt. ændre overskriften fra leveringsbetingelser til moteringsuge i layoutet. :-)
Det går desværre ikke, da jeg også bruger leveringsbetingelserne på alle ordrer :-)
Øv :-/

Jeg sidder og tænker på andre alternative løsninger.

Igen, grunden til dette er at der er så relativt få der bruger mulighederne ved leveringsmuligheder, og især ønsker muligheden for leveringsuge, at det vil være svært at prioriterer over mange andre gode forslag.

Jeg kommer derfor med en anden idé. Der er jo flere dynamiske felter, vi kan tilføje på fakturaen og bruge til at skrive uge nr. heriblandt; Tekst1, Tekst2, Overskrift, Øvrige ref osv. Måske vi kan fikse noget med layoutet der, så det bliver vist på ordren og samtidig gøre det muligt for jer at søge på leveringsuge i arkivet på jeres ordre.

Det er lidt svært at forklare over opslaget her, men hvis du er frisk og har mulighed kan du prøve at give os et kald en dag, så kan vi teste det over telefon, hertil hvis jeg er på arbejde, kan jeg tage den med dig, og ellers har jeg også nogle andre rigtig dygtige kollegaer, der kan hjælpe med at kigge på det. Uden at forklare dem for meget, kan du evt. blot henvise til dette indlæg, også bede om at blive ringet op når nogle har sat sig ind i det. :-)