Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Forbedring af oplysningerne i saldobalance

+6

Hejsa
Når man kigger på en saldobalance og sammenligner med året før, kan man ved at klikke på beløbet se posteringerne for året. Men når man klikker på sammenlingsbeløbet for året før ses de samme posteringer. Hvorfor ses ikke posteringerne for året før - altså det år man sammenligner med
Det ville hjælpe meget

i Forslag » Andet af (210 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Du har helt ret, det er lavet som en knap, men uden en tydelig adskillelse, og derfor er det ikke særlig intuitivt at den kun viser perioden og ikke året før, uanset hvor man trykker.

Dette har været oppe og vende flere gange og jeg har derfor smidt den i vores ønskebrønd nu. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Hej igen

Dit forslag har ligget i ønskebrønden i ca 1 år og ved en grundig gennemgang har vi valgt ikke at prioritere dette ønske pt.

Vi modtager over 1000 forslag om året, så vi gør hvad vi kan for at prioritere de ønsker det kommer flest til gavn og så er mest efterspugt.

Jeg gemmer dit forslag så vi kan tage det i betragtning, når vi engang får fokus på bedre rapportering.

Mange tak for dit input, det er værdsat selvom det ikke når hele vejen igennem nåleøjet og du må endelig skrive en anden gang du har en god ide.
Forslag af 🔒 (55.9k points)