TOM notefelt i Smart Inbox

+1
Noten som kommer på hvert enkelt bilag i Smart Inbox stammer fra emnefeltet i mailen, hvilket ikke bruges til noget som helst og er stort set altid en ligegyldig note, derfor bør dette felt ALTID være tomt, med mindre godkenderen har en vigtig note/bemærkning til bilaget, så kan dette skrives på.

Udfordringen er at en betydningsfuld note forsvinder fuldstændig væk i mængden når 99 bilag ud af 100 bilag har en ligegyldig note som ikke anvendes til noget.
Så det felt bør som udgangspunkt ALTID være tomt med mindre man vil skrive en konkret note til bilaget.
i Forslag » Bilagshåndtering af (130 points)
opdateret af

2 Svar

hej Shanna

Tak for dit feedback, jeg synes det er en god pointe. Jeg lægger din ide i ønskebrønden, så tager vi den med i vores overvejelser til forbedringer i de kommende kvartaler :)

Med venlig hilsen

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (21.2k points)
Hej.

Her har jeg så en anden historie.

En af mine kunder, bruger netop emnefeltet = noten til at fortælle mig som ekstern bogholder, hvad dette bilag omhandler.

Med venlig hilsen Talbiksen v/Hanne L. Herrmann Tlf. 2698 1421 www.talbiksen.dk
Forslag af (3.1k points)
hej Hanne

Det er også præcis det notefeltet er tiltænkt.

Og det Shanna efterspørger er at hvis man IKKE skriver noget i notefeltet i dag så tages dokumentnavnet og anvendes som note. Den funktion ønsker hun fjernet så notefeltet er tomt hvis man ikke har skrevet en note i appen eller emnefeltet på mailen :)

mvh Tabita