Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Del dækningsbidrag mellem flere afdelinger

0
Hej

Jeg har en virksomhed hvor der er en fysisk lokation som har varerne og sælger disse i en fysisk butik. Derudover haves en webshop som sælger varer. De agerer som individuelle afdelinger i mine salgsstatistikker.

Når der sælges varer fra webshoppen, vil varen dog trækkes fra lageret i den fysiske butik. Dermed er det den fysiske butik der har "bøvlet" med at bruge tid på at pakke varen og få den sendt afsted. På baggrund heraf vil jeg gerne belønne den fysiske butik således at de får halvdelen af dækningsbidraget på den pågældende vare i mine salgsstatistikker da det jo i pricnippet er dem som gør arbejdet.

Er der en måde at styre dette på således at omsætningen splittes mellem afdelinger? Jeg har overvejer at anvende fordelingsnøgler men det kan jo ikke gøres fra salgsfakturamodulet.
i Spørgsmål » Salg af (340 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Kenni,

Mange tak for dit forslag. :-)

Som du selv skriver kan du bruge fordelingsnøgle også smide 2 afdelinger på som fordeler det 50% 50%, hvor det hele selvfølgelig rammer omsætningen, men du kan dele det op i 50% til afdelingen webshop og 50% til afdelingen butik. Du kan sætte disse på dine salgsfakturaer, men det agerer på varen, så det er hver varelinje du skal tilføje denne fordelingsnøgle der rammer 50/50, også kan du se omsætningensstatistikken fra afdeling butik til butik, eller uden at søge og se den samlede. :-)

Håber det giver mening.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af 🔒 (20.4k points)