E-mail skabelon til gensendelse af fakturaer

+2
Ønske vedr. de nye e-mail skabeloner. Når jeg skal gensende en faktura til en kunde, har jeg ikke mulighed for at vælge e-mail skabeloner. Er der en måde man kan dette på? Fx. vil jeg gerne kunne sende en reminder til de få af vores kunder, der glemmer at betale til tiden (vi bruger ikke rykkere men venlige remindere = gensendt faktura) - men med en særlig tekst, jeg ellers skal kopiere ind i emailen hver gang. Jeg kan godt oprette den som skabelon, men ikke få lov til at vælge den, når man åbner kunden og vil sende den direkte fra kundekortet. Håber I kan overveje at lave det - det kunne være rigtig smart. Ved ikke om man kan vælge e-mail ved fremsendelse af kundekontokort - men her kunne vi også sagtens gøre brug af det.

Venlig hilsen

Nina Jarlstad

NIZE equipment
i Forslag » Andet af (710 points)
status opdateret af
Jeg håber, at supporten læser dit forslag.

Men e-conomic`s forum har det problem, at de kun registrerer antallet af brugerstemmer for et forslag. Så hvis 50 brugere foreslår det samme i 50 forskellige indlæg, så er det 50 forskellige forslag. Og så bliver det selvfølgelig ikke til noget. Så derfor er det nødvendigt, at alle forslagsstillere først gennemgår de forslag, der ligger i forum, for at undgå at foreslå det samme en gang til.

Men det er der ganske givet ikke ret mange brugere, der har tid til. Så derfor ender mange rigtig gode forslag med at blive stillet mange gange, men det enkelte forslag opnår kun få stemmer. Lidt indviklet, måske, men det er samtidig forums store problem og svaghed.

Men du har fuldstændig ret, og det er en kæmpe fejl, at tingene ikke gennemføres til bunds i systemet.
Ja - det er ikke tit jeg er herinde, men chatten siger hver gang at man skal skrive det i forum, hvis man har et forslag. Denne gang havde jeg faktisk svært ved at finde ud af at oprette mit spørgsmål - ved ikke helt om der er lavet noget om? Men jeg regner i hvert fald med at de ser det og sørger for at implementere de ting, som vi brugere efterspørger.

3 Svar

Hej Nina,

Mange tak for dit forslag. :-)

Som Erik også skriver er dette blevet forslået i kølevandet af implementeringen af de nye skabeloner, og ja det burde også være en del af det. Jeg vil derfor godt tage dette forslag videre, da det nemlig er en mangel.

Udfordringen kommer ved at der kommer vildt mange forslag, men ikke så mange stemmer, derfor bliver prioriteringen altid svær.

Vi har udvalgt nogle forslag som vi har intension om at lave. Dertil prioritere vi hvert kvartal de mest populære og dem der giver bedst mening at udvikle, og her vil jeg klart anbefale i tager et kig en gang i kvartalet og stemmer på dem i gerne vil have gennemført, så vi kan få noget udvikling på siden. Se her: https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes

Derudover vil jeg anbefale den nye forside på forum, der helst skal hjælpe med at danne overblik over forslag i ønskebrønden, nye forslag og populære forslag, som set her:

For jeg vil give jer ret i at det er et problem at der bliver stillet 50 af de samme forslag, som ikke bliver prioriteret på samme måde som et forslag med 50 stemmer. :-)

Håber det giver mening.


Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (15k points)
Hej - må jeg komme med et andet forslag: Hvad med at sende afstemningen om forslag til jeres nyhedsmail respondenter og have en form for "exitpoll" eller afstemning der. Vi når aldrig ind og stemme på noget som helst, da vi fokuserer på bogføringen og stort set aldrig bevæger os ind i forum. Derudover sidder vi flere brugere som oplever div. problemstillinger - men her i firmaet er det udelukkende mig der har brugt forum ca. 1 gang pr. år. Det betyder jo ikke at vi ikke gerne vil have nogle forbedringer af e-conomic. Synes bestemt I skal overveje at finde en anden måde at få os brugere til at svare på en nemmere måde - det er alt for omstændigt med det forum og ønskebrønd efter min mening.

Men tak for svar. Ser frem til at det bliver løst.

/Nina
Hej igen Nina,

Jeg er rigtig glad for at du er så aktiv herinde. Det er et super godt forslag du kommer med ift. "exitpoll" og vi har selv overvejet det længe, så vi blot kunne pushe de, eksempelvis, 20 forslag vi har udvalgt også kunne folk stemme blandt disse og vi ville så udvælge top 10 eller lign.

Det eneste problem lige nu er at folk skal have en bruger for at kunne stemme, og der er derfor kig på en helt alternativ løsning, hvor man ikke behøver at logge ind for at kunne stemme, denne er dog ikke helt færdiggjort endnu, men dertil forestiller vi os også, at en mail med noget Exitpoll hvert kvartal ville give rigtig god mening. :-)

Jeg er glad for at du ligeledes ønsker en nemmere måde at få indflydelse på og kommer med gode inputs. :-)
Kunne være lækkert at kunne bruge email skabeloner til rykkere også - da man især her skal ændre både emnefelt og tekst for hver type rykker.

Jeg bruger ofte rykkertypen "Kontoudtog" som en venlig påmindelse uden gebyrer og renter og i overskriften kalder jeg det blot en påmindelse i stedet. Hvis rykkere var omfattet af de email skabeloner, så ville det evt. også kunne løse din udfordring på den måde.
Forslag af (300 points)
Hej Alexander,

Der er allerede kig på at man skal kunne bruge E-mailskabeloner til gensendelse, da det tydeligt er en mangel indtil nu.

Dit forslag med at kunne bruge det på kontoudtog og rykkere giver også rigtig god mening. Dette opslag omhandler dog ikke det, så jeg vil så vidt muligt prøve at holde dem adskilt, så projekterne ikke blive nedprioriteret fordi opgaverne er for store ifbm. programmeringen. Men hvis du ser her, har vi et forslag der ligner dit, som indtil videre er en del af ønskebrønden, gå ind og giv den din stemme. :-)

https://forum.e-conomic.dk/34020/skabelon-til-afsendelse-af-rykkere-kontoudtog?show=34020#q34020
Hej Nina, Erik og Alexander,

Vi har nu fået gennemført en mildt sagt, effektiv Sprint of Wauw, hvor vi udvikler udvalgte brugerforslag.

Hertil kan jeg med glæde meddele at det er blevet muligt at gensende fra arkiv med e-mailskabeloner, som ønsket. Jeg håber i kan gøre brug af dem, og ved spørgsmål eller henvendelse er i velkommen til at vende tilbage her. :-)

Yderligere vil der snarest muligt blive kommunikeret ud, hvilke forbedringer der er lavet og hvordan de virker.

Ift. e-mailskabeloner på rykkere, var det desværre ikke med i denne omgang, men det er i vores ønskebrønd med ønskede forbedringer, så hop evt. ind her og giv den en stemme:

https://forum.e-conomic.dk/34020/skabelon-til-afsendelse-af-rykkere-kontoudtog

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (15k points)