Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Inbox - Ændring af kollonne-rækkefølge

0

I Inbox ville det altså gøre tingene meget mere overskuelige, hvis i flyttede kolonnen "Note" hen mellem billedet af bilaget og kolonnen "Navn". Når mine kunder sender bilag ind via e-conomic-app'en, så giver det ikke mening, at deres beskeder/noter til mig står helt ude til højre. Det samme gælder, når de mailer bilag ind - der skriver de besked til mig i mailen's "Emnefelt", og den kommer også helt ude til højre. Beskederne/Noterne burde jo være lige ved billedet af bilaget. Det kunne evt. laves, så man selv kan vælge rækkefølge af kolonnerne, ligesom man kan selv kan vælge, om man vil have "Listevisning" eller "Bilagsvisning", og man selv kan vælge, om man vil have "Manuel sortering" eller "Sortering efter "Kolonneoverskrifter".

i Forslag » Andet af (4.0k points)
opdateret af 🔒

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Ja, det vil give fint mening at give muligheden for selv at kunne vælge rækkefølgen på felterne, ligesom man kan i kassekladden, også er det afhængig af brugeren der er logget på. Vi har dog rigtig mange forslag lige nu, så jeg vil afvente for at se hvor meget opbakning forslaget kan få, før det kan erstatte en af de andre forslag. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Jeg håber stadig, at i vil overveje det her på et tidspunkt. Jeg har snakket med flere hos jer gennem året, som også synes, det giver meget mere mening, når Note står ved billedet af bilaget til venstre.