ang. Indscanning flytter snart til Inbox - What ????????

0

nå så gør I DET ALLIGEVEL -  altså kvæler vores indscanningsmodul uden at lave nogle forbedringer i indbox - HVAD MED ALLE VORES ØNSKER TIL FORBEDRINGER. Det bliver katastrofe og giga tidskrævende at bruge inbox - har I overhovedet læst hvad og hvilke problemer der er med inbox???????

Visningen af de indscannede dok er total ubrugelige - jeg har brug for at kunne kopiere faknr og fi-linje ind på vareleverandørfak - det kan man ikke nu - det er vel ikke meningen at vi skal bruge mere tid på at bogføre - jeg har ca 5000-6000 leverandørfakturaer jeg skal bogføre pr. år og 98% af dem bliver bogført via vareleverandørfaktura - og der er bare ingen forbedringer at hente via inbox. sad

ja undskyld mit sure opstød, men jeg kan ikke se at vi der bruger lagermodul bliver aflastet og det er da os der bruger længst tid på bogføring

i Spørgsmål » Bogføring af (990 points)
status opdateret siden af

1 Svar

Hej Doris,

Tak for dit input,

Planen har hele tiden, som nævnt, været at udfase indscanning ifbm. inboxen. Det er også derfor vi har lavet rigtig mange forbedringer siden start, og prøvet at prioritere de vigtigste og igen, så er det stadig ikke helt bestemt hvornår indscanning vil flytte helt. Du nævner nogle forbedringer i sidste forslag, og yderligere har vi løst rigtig mange forslag som er kommet ifbm. inboxen, så nu kigger jeg lige på disse 3:

Den manglende pdf visningen af dokumenter - den visning der er nu er total ubrugelig)

Helt enig, jeg vil godt tage et kig på det. Problemet som det nu, mener jeg ligger i måden filen bliver læst som et billede (så det kan blive aflæst med smart inbox algoritme), dette gør at man ikke kan kopierer linjer, men jeg vil tage dette med videre til overvejelse og forhøre mig om det kan lade sig gøre.


Den manglende billedevisning af dokumenter (dette uden at skulle flytte musen hen over bilagene)

Ift. dette, så er der jo et utal af steder hvor man kan arbejde med bilagene. Både forskellige visninger, en ekstra pop op fane til vedhæftning, kassekladden osv.

Så hvor er det præcist du mener dette, der er jo muligheden for at gå ind i inboxen og åbne bilaget ligesom en mail og vedhæfte.


Den manglende rækkefølge af bilagene når man vil vedhæfte dem til en kassekladdepostering via "Ny postering fra Incscannet"

Når du tilføjer ny postering fra indscannet, så kan man sortere bilagene der, så det virker som om problemet er løst der, og det hovedsaglige problemet i første forslag, som jeg gerne vil se nærmere på.


Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Spørgsmål af (13k points)