Informizely customer feedback surveys

Problem med kort varebeskrivelse i webshop+

0
Vi har et lidt mærkeligt problem i webshop+, nemlig at linjen med den korte varebeskrivelse forsvinder (undtagen det første tegn) når vi åbner varevinduet igen.

Således, når en vare oprettes med billede osv. i administrationsinterfacet, og en kortbeskrivelse tastes og varen herefter gemmes, så er alt fint – den kortebeskrivelse kommer som forventet på vare i webshoppen. Men åbnes varen igen i administrationsinterfacet (varer), så er linjen med den korte beskrivelse forsvundet (undtagen det første tegn).

Vi har prøvet flere browsere og flere maskiner med samme problem. Support siger de ikke kan ikke se problemet på deres setup, hvilket er mærkeligt… Måske andre brugere at Webshop+ oplever samme problem… - andre der kan genkende problemet?
i Forslag » Andet af (3.3k points)
opdateret af

1 Svar

Hej Helge,

Jeg har hørt at nogle har oplevet dette, jeg ved så ikke om det har været dig, der i dette tilfælde et nogle. Men jeg vil meget gerne undersøge det videre, jeg kan nemlig ikke oprette fejlen selv. Vi bliver derfor nødt til at kigge på din aftale specifikt, har du mulighed for at sende nogle billeder af det og give adgang, så kan vi oprette en fejl på det, og løse det i teknikken. Det er måske lettere over telefon, hvis du kan give os et kald, eller skrive her, så kan vi se på det og oprette fejlen. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)