Informizely customer feedback surveys

sortering i debitorsaldolisten

0
Hej

Jeg kunne godt tænke mig at man kan sortere i debitorsaldolisten efter beløb, forfaldsdato, debitor nr osv
i Forslag » Andet af (1.1k points)
status opdateret af

3 Svar

Hej,

Tak fordi du gider tage dig tid til at skrive på vores forum.

Jeg synes det er et godt forslag, og man vil absolut nemt kunne se hvem der skylder penge, og har gjort det i lang tid osv.. Altså en bedre mulighed for at sortere sine debitorer. Jeg må dog også sige at det ikke er noget vi har på tegnebrættet nu og her, vi mener simpelthen der er nogle vigtigere funktioner der skal laves nu og her. Grunden til dette, er faktisk at man kan gøre det du ønsker nu og her. Det er nemlig og sige Vis i Excel når du har lavet din rapport. Her vil du så efterfølgende kunne sortere som du nu har lyst, og på den baggrund få søgt det frem, du gerne vil.

Jeg har lige et tillægsspørgsmål i forhold til funktionen, såfremt når du laver den med Vis specificeret, hvordan synes du så den skulle sorteres?

Så hvis der er andre der kunne have brug for denne funktion(jf. nu og her), må de meget gerne give deres mening tilkende også.

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
det skal jo for det første siges at det er når man bruger vis spec at der er aktuelt for mig at kunne sortere.

jeg syntes at de debitorer der har faktura der har været til forfald længst skal stå øverst/nederst, også selv om de har andre faktura der er yngre eller slet ikke forfaldne.

at bruge exel kan ikke umiddelbart dette uden at det er noget man skal bruge minutter på istedet for sekunder og det er det jeg gerne vil bort fra.
Forslag af (1.1k points)


Hej,

Jeg er helt med på det er en ulempe, at skulle sige Vis i Excel og det er ekstra tid for dig - det er helt sikkert ærgerligt.

Prioriteringen vi har lavet er dog at funktioner man allerede kan klare(måske med lidt ekstra arbejde), bliver prioriteret længere nede, end funktioner som er ønskede, som man slet ikke kan i dag.

Tak for uddybningen med at det skal være ved Vis specificeret og på debitor niveau.

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)