Informizely customer feedback surveys

Debitor-visning med alle info

0
VIS DEBITOR funktion (som VIS FAKTURA)

Når debitor oprettes med adresse, leveringsadresse og div. reference-info, burde det være muligt at se alle stamdata for den enkelte debitor på een gang, en slags ?kartotekskort/ stamdata-kort? på skærmen samlet for at tjekke info inden man går videre (og måske nemt kunne printe det ud til sagsmappen) = en ?VIS DEBITOR?-funktion.

Vi skiver hver især fakturaer for de opgaver vi har med at gøre og det fungerer fint. Men det er ikke altid at fakturaerne ligner hinanden! Det er vores ansigt udadtil, så det virker ikke professionelt. Derfor dette forslag og ønske.
I dag ser man først se de indtastede debitor oplysninger, når man tjekker kladde-faktura ved VIS FAKTURA.
I det øjeblik er man næsten færdig med at skrive fakturaen og ikke alle har tid og energi til at ændre debitor-info, for så skal man hele vejen tilbage, rette og hente ind i faktura igen!
i Forslag » Andet af (320 points)
opdateret af

1 Svar

Hej Susan,

Jeg er helt med på problemstillingen, og jeg er enig i at det ser mere professionelt ud at have en ens faktura.

Der findes dog flere muligheder for at se dette, f.eks. kan du gå under indstillinger og eksporter data. Hvis du så siger Download kartoteker enkeltvis og vælger den fil der hedder debitor.csv. Så vil du få alle dine debitor oplysning ud i et Excel ark. Her vil du så med evt. ctrl+pil ned finde tomme felter i debitor oplysninger og finde ud af hvad der mangler at blive udfyldt. Dette vil dog kræve at du en gang i mellem siger, nu skal vi lige have ryddet op, og se om alt er ens(kunne evt. være i forbindelse fakturering?).

Ellers kan man gøre brug af blyanten ude i højre side, og se hvilke felter der er udfyldt.

Så kort sagt, så er dette ikke noget vi ønsker at få ind i programmet nu, da vi mener der er andre muligheder der afdækker dette.

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)