Informizely customer feedback surveys

Brugeradministration i administratormodul

0
Adgang til virksomheder
Når en bruger oprettes vælger vi normalt at sætte flueben i Adgang til nye virksomheder så man ikke skal ind på 40 brugere og klikke en evt ny virksomhed på.

Når vi så til gengæld opretter en virksomhed som alle ikke skal have adgang til skal man ind på hver enkelt bruger og fravælge adgangen.
Skal man kontrollere hvem der har adgang til virksomheden er man nød til at løbe samtlige brugere igennem for at tjekke.

Det kunne være smart hvis man på virksomhedsniveau kunne se hvilke brugere der har adgang til virksomheden og også til og fravælge brugere her.

Virksomhedsadgang for bruger
For at administrere hvilke virksomheder brugeren har adgang til klikkes på ikonet Adgang til virksomheder
I dette skærmbillede mangler jeg kolonnen med Kundenr og og muligeheden for at søge

René Arpe

It-konsulent

i Forslag » Andet af (17.3k points)
status opdateret af

9 Svar

Hej René,
Tak. Nu skal jeg passe på med hvad jeg skriver nu   
I en ikke al for fjern fremtid kigger vi lidt på Admin modulet (indenfor Markedspakkerne) altså lidt ligesom vi gjorde med/gør med Lager.
Altså kom med dine forslag til admin module, vi melder tilbage ultimo marts og så kører vi det ind med administrator modulet...

 

Kim Sneum Madsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (24.0k points)
Ok - jeg har da mange flere i nice-to-have kategorien ...

Opdeling på klient/administrator-fakturering
Jeg oplever tit at opdelingen i Klient-fakturering og Administrator-fakturering skaber forvirring.
Står kunden under den ene eller den anden ?
Den enkelte bruger er jo i princippet ligeglad med hvem der betaler de skal bare finde aftalen   
Mit foreslag er at slå alle aftaler sammen i en stor pulje og så kunne skelne betaler på en anden måde.

En måde kunne være at det stod i en kolonne ud for kunden i stedet - evt også at administrator-fakt. var markeret med en anden farve - det ville gøre det let at se visuelt

Abonnement type
En anden information der kunne være rar at have er abonnement type f.eks også i en kolonne.
Hvis man vil kontrollere at der f.eks er valgt Internal på alle de interne kunder skal man ind på hver enkelt aftale for at se det - eller vente med at opdage det til man får regningen fra jeg......

Søgning på kundenr
Når der trykkes på Søg nr. er det virksomhedens aftalenr der søges på - hvilket på sin vis er logisk nok når man kigger på hvordan Søg nr.virker i resten af systemet.
Jeg tror dog det er de færreste der kan huske virksomhedernes aftalenr men man er mere interesseret i at søge på ens eget kundennr.
Man kan sortere på kolonnen Kundenr og så scrolle ned men det er lidt besværlig og næste gang man logger ind har systemet glemt at man gerne vil sorterer på Kundenr.
Så en hurtigsøgning på kundenr er på ønskesedlen

Administrer
Når man trykker på Administrer-ikonet bliver man spurgt om man vil administrere virksomheden og skal svare ja/nej. Jeg synes godt man kunne spare dette klik - man kan jo øverst se hvilket aftalenr man er på. Skulle man have valgt forkert kan man bare trykke på fanebladet Administrator og er tilbage igen.
Jeg synes generelt at man skal belønne dem der rammer rigtig og så lade de der taster/rammer forkert skulle bruge et par ekstra klik - selvfølgelig kun de steder hvor man ikke ødelægger/sletter data

Det var vist de foreløbige input - I kører den bare ind med .... det der passer bedst  

René Arpe

It-konsulent

Forslag af (17.3k points)
Super med de nye ændringer i administratormodulet   

Jeg har lige et par input mere...

Virksomhedsadgang for bruger
Her mangler jeg stadig muligheden for at kunne søge
Kolonnen Adgang kan man ikke klikke på og dermed få sorteret på denne


Notatfelt på bruger
Nogle brugere har begrænset adgang til virksomhederne. Det kunne være smart med et notatfelt på hver bruger hvor man kunne notere hvilke virksomheder der skal være adgang til og hvorfor mv.

René Arpe

It-konsulent

Forslag af (17.3k points)


Hej René,

Vedr. 1) så skal man selvfølgelig kunne gøre dette. Dette har vi taget til os.

2) Vi har ingen planer om at et notatfelt på brugeren ud for adgang. Kunne du evt. komme med et par eksempler på hvornår dette ville være relevant?

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Hej Steffen

Et eksempel er som jeg skriver - nogle brugere skal ikke have adgang til alle virksomheder i e-conomic.
Vi har blandt andet nogle brugere som hjælper med bogføring på enkelte kunder men de skal ikke kunne se resten af vores virksomheder i e-conomic.

Et andet eksempel er hvor brugeren egentlig tilhører en anden afdeling og dermed normalt er oprettet i et andet administratormodul. Hvis brugeren igen hjælper med bogføring eller skal kunne trække data vedr. en virksomhed som er i et administratormodul for en anden afdeling oprettes brugeren også i dette administratormodul men måske med begrænset adgang.

Så et sted på brugeren hvor man kan notere hvilke begrænsninger der er gældende for brugeren og noget verbal beskrivelse af hvorfor brugeren f.eks. er oprettet, hvem der har oprettet brugeren mv.

Vi er flere der administrere brugere i vores administratormoduler så vi har et behov for at kunne give denne information videre.
Der er altså ikke behov for noget vildt avanceret - bare et sted man kan skrive en tekst vedr brugeren. Hvad man ønsker at bruge feltet til er så op til den enkelte administrator.

René Arpe

It-konsulent

Forslag af (17.3k points)
Vi har i vores administratormodul under Regnskabsopstillinger lavet flere skabeloner som vi tilknytter de virksomheder vi administrerer.

Nogle skabeloner ønskes dog ikke tildelt de virksomheder der selv har adgang da vi har nogle erklæringer mv. på skabelonen så det kan se ud som om vi har lavet udskriften selvom det reelt er virksomheden selv.

Jeg kunne derfor godt ønske mig den nye kolonne abonnement når jeg i regnskabsopstillinger har trykket på adgang for viksomheder ud for skabelonen og efterfølgende skal vælge hvilke virksomheder der skal have adgang til skabelonen - så kan jeg se om det er en internal eller virksomheden har adgang

René Arpe

It-konsulent

Forslag af (17.3k points)
Huske sorteringsvalg

Hvis man i Virksomhedsregisteret klikker på overskrifter Kundenr. sorteres listen på dette.
Vælges man administrer på en kunde og hopper tilbage på Administrator-fanebladet er sorteringen tilbage på Virksomhed

Kan man ikke få systemet til at huske sorteringsvalget ? om ikke andet så bare til næste gang man logger ind...

René Arpe

It-konsulent

Forslag af (17.3k points)
Huske valg af visnings antal

I Virksomhedsregisteret kan man vælge man gerne vil have vist Alle

Vælges man Administrer på en kunde og her f.eks retter Kundenr hos en selv under Stamoplysninger - går man så tilbage til Virksomhedsregisteret vises igen kun de første 10...

Kan man ikke få den til at huske at man gerne vil se Alle ?

René Arpe

It-konsulent

Forslag af (17.3k points)
Hej René,

Makes sense. Er på listen. Ved dog ikke hvornår. VI tager i øvrigt en runde mere med admin modulet her sidst på året/først næste år, så smid gerne ting i desangående.

 

Kim Sneum Madsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (24.0k points)