Informizely customer feedback surveys

Ændre "igangværende faktura" tilbage til "ordre"

+1
Hej
Vi kommer nogen gang til at overføre en ordre til faktura for tidligt. Så kan vi ikke skrive følgeseddel ud, og ej heller sende ordrebekræftelse med en ny dato.
Vi er så nødt til at oprette en ny ordre (lidt ærgerligt, da vi har brug for at ordrenummeret er uændret). Det kunne være rart, hvis vi kunne fortryde overførslen, eller kopiere fra "igangværende faktura" tilbage til ordre. Dette har jeg ikke oplevet er en funktion - men måske jeg har overset noget?

Håber I kan hjælpe : )

Mvh. Lykke
i Spørgsmål » Salg af (490 points)
opdateret af

1 Svar

Hej Lykke,

Mange tak for dit forslag. :-)

Du har helt ret i at det ikke er en funktion fra igangværende, du kan først få den "tilbage" til ordre, ved at bogføre fakturaen, gå ind i arkivet finde fakturaen og trykke kopier og kopier som ordre, også skal man lave en kreditnota på fakturaen. Det er derfor rigtigt som du skriver at du kunne gøres lidt smartere end man enten skal bogføre/kopierer/krediterer eller man skal starte forfra med ny ordre.

Jeg vil derfor se hvor stor opbakning dit forslag kan få med, jeg syntes det kunne være relevant. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Spørgsmål af (20.1k points)