Informizely customer feedback surveys

Muligt ved en fejl at ændre og åbne en allerede sendt ordre

0
Kære e-conomic

Har i dag lavet en fejl der nok ikke burde kunne ske. Jeg har haft 2 e-conomic vinduer åbne. HAVDE sendt ordrebekræftelse på min ordre det her handler om, og den står også registreret under "sendt" MEN i det ene vindue hvor jeg havde en tidligere version af samme ordre til at stå, får jeg trykt"ok" til adresse pop-up vinduet der ikke var lukket. Jeg når lige at tænke "har jeg ikke allerede sendt denne ordre" ... og jo, det har jeg , men nu står ordren ufuldstændig og som "ikke sendt".... selvom den VAR sendt og ikke åbnet manuelt igen.  

Jeg tænker at det ikke på nogen måde bør være muligt at lave en ændring på en ordre der allerede er sendt? Også selvom jeg som ved en fejl har haft to e-conomic vinduer åbne på samme tid.

Jeg har lige prøvet at lave en test af det på vores "testkunde" og jeg kan fremkalde samme fejl igen, så der burde være en blok mod på nogen som helst måde at kunne få overskrevet en ordre der allerede er ordrebekræftet, mener jeg ;)                  

Venlig hilsen
Anita, Subcolor
i Spørgsmål » Salg af (860 points)

1 Svar

Hej Anita,

Mange tak for dit opslag. :-)

Generelt så når du sender den, så er der forskellige muligheder afhængig af om du har lagerstyring eller ej. Jeg har lagerstyring og oplevede ikke nogen fejl, den blev sendt med de rigtige oplysninger, men bagefter kunne man selvfølgelig ændre på ordren.

Så først om fremmest vil jeg lige høre om du har lagerstyring eller ej. :-)

Du må meget gerne vende tilbage her, eller på vores telefon support, hvor vi normalt tager tingene videre til teknikken, hvis det er en fejl. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Spørgsmål af (20.1k points)
Hej Tobias

Nej vi har ikke lagerstyring.

Det jeg fandt ud af ved test bagefter er at du kan ændre alt pånær ordrelinierne .. de bliver der heldigvis ser det ud til. Men på en ordre der er registreret som sendt burde man ikke på nogen måde kunne komme ind og ændre en my, inden den er genåbnet med vilje.

Jeg testede ved at lave to vinduer. Åbnede begge vinduer med SAMME ordre .. skrev oplysninger i begge, og ved det ene vindue lader jeg fx. adressefeltet stå åbent, og fortsætter i det andet vindue, hvor jeg færdiggøre ordren og sender den. Så går jeg tilbage til første vindue ... skriver Anders And i adresse feltet eller andet, som ikke er det samme som på den sendte ordre, gemmer mine oplysninger .. og vupti info i den sendte ordre er overskrevet med de seneste rettelser. Det er der jeg tænker at der burde være en sikkerhedstjek i systemet, som forhindrer at man på nogen måde skrive noget som helst i en allerede sendt ordre :)

Venlig hilsen
Anita, Subcolor
Hej igen Anita,

Jeg har lige prøvet at gøre det som du beskriver.

Først og fremmest, så vil jeg anbefale ikke at have ordren oppe i 2 vinduer og ændre dem samtidig, men blot bruge 1.

Derudover så har jeg prøvet at gøre det, og korrekt at den ændre Adresse feltet på den ordre der er oprettet, men dette er fordi man kan ændre adresse feltet efter, og derfor fremgår dette nu. Men hvis du går under arkiv og kigger på den ordre du har sendt, så har den stadig det gamle adresse felt. Er det også det du oplever? Du kan evt. se min video her: https://www.screencast.com/t/V1f6AsHnr
Hej Tobias

Det kan jeg godt se ... det er selvfølgelig smart at man kan rette adresse og andet, selvom en ordre allerede er bekræftet, og du har ret i at man jo i sådan et tilfælde vil kunne åbne ordrebekræftelsen fra arkivet og få set hvilke informationer det er sendt med.

Jeg har tit 2 vinduer åbne, da jeg ofte bruger arkivet en del .. også under arbejdet med en ny ordre, så for at slippe for at hoppe ud og ind hele tiden, kører jeg tit to vinduer. Jeg blev bare så paf over at jeg bare kunne overskrive en ordre der var åben i et andet vindue! I den optimale verden synes jeg stadig at man ikke burde kunne ændre i en ordre der ligger åben i et andet vindue. Men om I kan registrere om en ordre/tilbud eller andet er åben for visning hos en bruger ved jeg ikke, men kan I registrere det, så burde der nok komme en pop-up og informere én om at man ikke kan redigere i ordren da den allerede er åben andet sted ;)

Jeg kan desværre ikke se din video .. af urangsagelige grunde kan jeg ikke downloade Flash player ... Adobe's link til programmet vil ikke aktivere hos mig ... yderst mærkelig!!

Venlig hilsen
Anita, Subcolor

Jeg vil prøve at høre omkring muligheden for at de kan informerer eller blokere ændringer hvis man har 2 vinduer åbne, men uanset hvad tror jeg ikke umiddelbart det vil blive lavet, da nogle også bruger det, til at se ændringer som de laver løbende, eksempelvis med design og layout.

Ift. videoen, så kan du se den her: https://support.techsmith.com/hc/en-us/articles/360004209072-Screencast-com-Run-Adobe-Flash-Message-When-Trying-to-Play-Jing-Video?utm_source=product&utm_medium=screencast&utm_campaign=unknown