Overførsel af beskeder fra banken til kassekladden

0
Hej

Jeg har en del betalinger der trækkes via PBS og jeg benytter jeres automatiske import af bankposteringer. Modsat manuel import af bankposteringer, får man med den automatiske import også beskeder og betalingsinfo fra PBS, med i importen.

Jeg bruger alt for meget tid på at logge ind på diverse websider, herunder E-Boks, Bank, Forsikringer, mobilselskaber, leasingselskaber, skat osv., som nægter at sende opkrævninger på email, men kræver at man logger ind på deres ridgide hjemmesider, for at downloade fakturaer/opkrævninger. Det er simpelthen et latterligt tidsspild her i 2020.

Jeg har et simpelt system hvor alle mine alm. leverandører sender faktura til en dedikeret mail eller via EAN, som så ender direkte i Indbakken i E-conomic. Det er hurtigt og nemt

Mit spørgsmål er om ikke man kan få de oplysninger/Beskeder med, som man får med fra automatisk import af bankposteringer, når man overfører posteringerne til kladden og bruge dem som bilag.  Det vil gøre det så meget nemmere at bogføre!

 

Pft
i Forslag » Bank af (170 points)

1 Svar

hej Claus

Tak for din feedback. Du har ret, vi ønsker alle en så nemt tilgang til tingene som muligt.

Er det korrekt forstået at det du ønsker er at den udvidede tekst - som man får med når man har en bankconnect aftale - skal kunne vælges som bogføringsteksten?

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (17.6k points)
Hej Tabita

Eller endnu bedre, at den udvidede tekst kan bruges som bilag.