Forside / Følgeside til diverse dokumenter (fx følgeseddel) med dynamisk indhold

0
Hej e-conomic,

Det kunne være rigtig dejligt med mulighed for at kunne lave forsider eller "følgesider" til standard dokumenter... fx et coverletter til en faktura, således at første siden i pdf var en custom side uden indhold eller at der i følgeseddel var mulighed for en custom side inkl. dynamisk indhold.

Min specifikke case er, at vi i forbindelse med ordre til en kundegruppe, har mulighed for at de får lagt en hilsen med i deres ordre. Denne kunne være fed at have som en af siderne vores lager printer når de udskriver følgesedlen og alligevel lægger den ved. Funktionen kunne jeg dog også se brugt mange andre steder fx som cover letter til ordre hvor man gerne vil have måske et standard følgebrev med diverse kundespecifikke info med i pdf'en etc.

Så et stort ønske herfra om på layouts at kunne tilføje en "forside" eller "følgeside" til dokumentet, hvorpå der kunne være dynamisk indhold.

Morten
i Forslag » Salg af (330 points)

1 Svar

Hej Morten mange tak for dit forslag,

Jeg kan godt se, hvad du gerne vil og det er noget vi har hørt til før. Nogle gange i lidt forskellige versioner, men i bund og grund vil jeg vurdere, at I brugere gerne vil lidt det samme. 
Derfor vil jeg tage dit forslag med videre i ønskebrønden, som er et sted vi samler de mest populære ideer. 

I intervaller rydder vi kalenderen hos udviklerne og dykker så ned i brønden og begynder at udvikle dem vi ser størst værdi i. Derfor vil dit forslag ligge der indtil næste gang vi rydder kalenderen og ser på de forslag vi skal arbejde. Til den tid tager vi igen vurdering af alle forslagene i ønskebrønden og vælger ud i dem. 

Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (90.4k points)
Hej Jesper,

er der noget nyt i denne?

mvh

Morten