Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ordrebekræftelse

0
Kære e-conomic

Ikke så tit I laver forbedringer til det dårlige :)

Er ikke helt imponeret over jeres nye popup ved ordrebekræftelser. Er det muligt at slippe for dobbelt linieafstand nede i teksten når man sender ordrebekræftelse....og vil man kunne udvide tekstfeltet. Det bliver hurtig uoverskueligt med det lille felt og dobbelt linieafstande når man skriver meget (som vi tit gør)  :)

Var der ikke mulighed for at flytte rammen før? Det er der ikke længere?

Umiddeltbart en forringelse af jeres hidtidige løsning, desværre ...

Et ønske til afsendelsesvinduet af ordrebekræftelser, tilbud osv vil være muligheden for at vedlægge eksterne dokument sammen med ordren, tilbudet osv.

Venlig hilsen
Anita, Subcolor
i Spørgsmål » Andet af (910 points)
opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Anita,

Mange tak for dit spørgsmål. :-)

Ift. det sidste, så kan du tilføje et bilag hvis du har indscanning, prøv at se her: http://wiki2.e-conomic.dk/salg/opsaetning/design-og-layout-tilfoej-dokument-til-tilbud-ordre-faktura

Det andet med dobbelt linjeafstand og ryk af tekst boksen, så skal jeg lige været helt sikker på hvad du mener.

Er det der du skriver tekst 1? Umiddelbart skulle man kunne ændre det under design og layout, så det ser ud som du vil have.

Du er meget velkommen til at vende tilbage her, eller på vores chat. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af 🔒 (20.4k points)

Hej Tobias 

Det er brødteksten ved ordrebekræftelser, tilbud og lignende. I det pop-up vindue der kommer når man trykker "Send". Der er der dobbelt linieafstand i når man skriver deri. Førhen kunne man desuden rykke rundt på hele det pop-up vindue, men nu er det låst fuldstændig. Det er rart når man lige kan flytte vinduet og kaste et sidste blik inden man sender. 

Som du kan se på nedenstående eksempel, så er det ikke meget tekst man kan se, og der skal ikke skrives meget før end det bliver helt uoverskueligt ... og den dobbelte linieafstand gør det hele endnu værre. Et stort ønske herfra om at det felt bliver større og at dobbelt linieafstand ikke er standard afstand (eller bare tilbage som det var før, der var funktionaliteten bedre, selvom dette ser smartere ud) :)                   

Tak for råd om indscanningsmodulet :)

Venlig hilsen
Anita, Subcolor

Hej igen Anita,

Umiddelbart så burde du kunne trække i brødtekst boksen og få gjort det større. :-)

Tænker dette kan hjælpe lidt ift. dobbelt linjeafstand og størrelse?
Hej Tobias

Tak for svar.

Dobbelt linieafstand har I rette for et lille stykke tid siden, og det har været meget mere overskueligt siden :)

Det eneste jeg mangler er mulighed for at kunne flytte rammen, så det var ala en pop-up. I stedet for at at rammen er "limet" fast til stedet. Hvis man fx. lige bliver i tvlvl om hvem kontaktpersonen er eller andet der ligger bag rammen, så skal man lukke hele rammen ned for at se oplysningerne, men det kan leves med ;)

Venlig hilsen
Anita, Subcolor

Hej Anita,

Det jeg rigtig glad for at høre.

Ift. det med kontrol af fakturaen samtidig, så kan man evt. vise fakturaen inden man trykker bogfør og send, også have skærmen delt op, eller have det på 2 skærme hvis man har det, se evt. mit billede. :-)

Hej Tobias

Ja, det kunne være en idé lige at få den vane fra nu! Tak for inspiration :)

Venlig hilsen
Anita, Subcolor
Det var så lidt. :-)