Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Tilgængelighed ved brug af skærmlæser

0
Som mit brugernavn antyder, så er jeg blind, og bruger derfor et såkaldt skærmlæseprogram, for at tilgå brugergrænsefladen i E-conomic. Programmet jeg benytter hedder JAWS, og kan gratis hentes og køres som demo på www.instrulog.dk. Jeg er altså afhængig af, at JAWS kan omdanne hjemmesidens kode til tale. Siden februar 2020 er den blok på forsiden, som giver en oversigt over udestående fakturaer, pludselig ikke længere tilgængelig med JAWS. Blokken står naturligvis på skærmen, men taleprogrammet kan ikke fange koden, og hopper helt hen over denne ellers virkelig værdifulde information. Jeg ved, at man hos firmaet Instrulog, som forhandler JAWS i Danmark, er meget interesserede i at indgå en dialog om, hvordan man som udvikler kan sikre fuld tilgængelighed med JAWS. Det er få grundlæggende principper som skal til, for at tilgængeligheden bliver på et meget højt niveau, og derfor bør det ikke være en økonomisk byrde, men et spørgsmål om gode vaner i kodeskrivningen, som bidrager til tilgængeligheden. Jeg mener endvidere, at det er et konkurrenceparameter for E-conomic at sikre, at produktet er tilgængeligt for alle.

 

Jeg bidrager gerne med yderligere info, eller med at knytte kontakt til de relevante medarbejdere hos Instrulog, såfremt E-conomic ønsker at indgå i løsningen af problemerne.
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Jeg kan godt se at det er et stort problem for dig og evt. andre, at den funktion JAWS udbyder kun kan bruges ved bestemt kodeopsætning.

Jeg vil derfor tage en snak med udviklingen og vende tilbage til dig eller JAWS, for at se hvor problemet præcist ligger i integrationen.

Igen, mange tak for dit forslag. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Hej igen,

Vi har implementeret forbedringer på netop det du ønsker her i visse dele af applikationen.

Jeg er dog meget interesseret i at høre om du har oplevet forbedringer. Vi vil fortsat arbejde på tilgængeligheden i fremtiden og jeg håber du gradvist vil opleve en forbedring.

Mange tak for dit input og jeg håber at høre fra dig.

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)