Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bogføring af kontantrabat

0
At man på både danske og udenlandske leverandøre kan oprette en betalingsbetingelse, hvor systemet selv beregner rabatten og selv bogfører rabatten ved betaling.
i Forslag » Leverandører af (180 points)
lukket af 🔒

2 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

For at forstå det fuldstændigt, mener du så en betalingsbetingelse, hvor man kan få kontaktrabat på fakturaen hvis man betaler eksempelvis indenfor 10 dage og/eller lign?

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Ja lige nøjagtig
Nej, nu må disse håbløst uvidende modspørgsmål fra e-conomics side holde op.

Iøvrigt er også dette spørgsmål diskuteret til hudsløshed her i forum, med det resultat, at funktionen blev fjernet fra systemet, da det hele endte i en fortolkning af Skats vejledning om moms eller ikke moms af rabatten.
Hej Erik,

Det var blot for at sikre mig, at det var denne situation vi befandt os i, hvor det endte med at blive et fortolknings spørgsmål.

Mange tak for dit input som erfaren bruger i e-conomic og forum. :-)
Dejligt at høre at det har været oppe og vende tidligere, så må der være basis for udvikling:)
Forslag af (180 points)
Hej igen,

Ja, der har været basis for det, problemet er ifbm. skat, og af disse årsager er der blevet lukket for det, desværre.
Det forstår jeg intet af, det har jo ikke noget med skat at gøre og andre systemer kan gøre det???

Jo, derfor vil jeg godt give et kort resume af  konklusionen fra dengang:

Skats vejledning siger, at såfremt der skal indregnes moms i kasserabatten, SKAL der udstedes en kreditnota.

Erik Jensen siger: Gør, som det altid er blevet praktiseret i erhvervslivet: Beregn kassertabatten af fakturaens nettonbeløb (Før moms), så skal der IKKE udstedes en kreditnota.  Det er simpel logik.

Det kunne så åbne for 2 muligheder, afhængig af situationen. Beregnes kasserabatten af bruttobeløbet, skal systemet automatisk udløse en kreditnota. Beregnes rabatten af nettobeløbet: Så gør ingenting.

Hej begge to,

Tak for inputs. Jeg vælger at hæfte dette indlæg til et andet indlæg der ligger under projekter vi gerne vil se på, der har vi et par stykker, men som kræver en del udvikling og for dette skal vi også have SKAT indover, blot for at være helt sikre.

Jeg har samtidig kontaktet Visma NETS, for at se om de har kigget på en løsning.