Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Overskuelig kontoplan

0
Når jeg ser på kontoplanen under ”Regnskab” ”Søgning og lister” ”Kontoplan”, er den meget ens at se på. Det kunne være rart, hvis f.eks. alle overskrifter og sum felter var mærkeret. Det vil lette overblikket, når jeg kigger planen igennem, for at lede efter en konto, som jeg ikke ved hvad hedder (ellers ville jeg jo kunne søge den frem).
i Forslag » Andet af (490 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej igen Lykke,

Umiddelbart burde konti med typen overskrift eller sumfra være markeret med fed, så de er lettere at finde, se her:

Er det dette du tænker på?


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)

Hej igen

Det er nok bare mine øjne, men når jeg sidder og kører hurtigt igennem, ser jeg ikke skriften med fed - jeg tænkte mere noget i stil med denne markering... : )

Forslag af (490 points)
Hej Lykke,

Dette vil desværre irritere flere at lave en ændring, end gavne, så det vil desværre ikke blive ændret.