Informizely customer feedback surveys

Ændre forfaldsdato i bogførte debitor og kreditor fakturaer

0
Jeg savner at kunne ændre i forfaldsdatoen på både bogførte debitorfakturaer og bogførte leverandørfakturaer. Som det er nu, er jeg nødt til at kreditere, og så efterfølgende fakturere igen. Det kunne være rart at undgå.
i Forslag » Andet af (470 points)
status opdateret af

3 Svar

Du kan ændre forfaldsdatoen under åbne poster.
Forslag af (26.4k points)
Tusinde tak. Jeg har søgt i e-copedia tidligere og har endda talt med jeres support, som sagde jeg skulle kreditere og fakturere påny.
Forslag af (470 points)
Desværre ikke usædvanligt.
Hej igen Lykke,

Som Erik også skriver, så er det muligt at ændre i systemet, en funktion der blev implementeret sidste år på dette tidspunkt og har været en stor succes.

Det kan derfor være at du har haft fat i en der ikke har bemærket dette, eller en ny medarbejder som har været lidt for hurtig til at antage noget, det er jeg selvfølgelig rigtig ked af, og vil jeg helst undgå sker. Det kan dog være lidt svært i disse tider, da man ikke bare lige kan spørge en kollega, da alle arbejder hjemmefra, sætter den nogle hindringer.

Jeg håber derfor det ikke vil ske igen fremadrettet og hvis du oplever lign. igen, er du altid velkommen til at chatteren om de ikke kan sikre sig det med en kollega, bare for at være helt 100% sikker, eller evt. give os et kald, da nogle ting hurtigt kan misforståes over chat og derfor der kunne ske fejl som dette.

Til sidst vil jeg lige vise dig hvor du ville kunne finde det på vores e-copedia til en anden gang, det er nemlig ikke altid lige let at finde selv:

http://wiki2.e-conomic.dk/regnskab/leverandoerer-fakturaer-aendre-forfaldsdato

http://wiki2.e-conomic.dk/salg/fakturering-fakturaer-aendre-forfaldsdato

Jeg er dog glad for at det er en mulighed for dig, og ønsker dig rigtig god dag herfra. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)