Fødevarer = LOT + BEDST FØR DATO!!!

0
Det kunne være så rart at kunne håndtere fødevarer, og jeg er sikkert på det vil give også masser af nye kunder!

Det vil kræve at ind i lagermodul, man vil kunne administrere Lot + Bedst før dato ved at have to felter af disse, ind i leverandørfakturaer, og derefter, ved salg af varerne, man vil kunne vælge eller i hvert fald se og tracke, hvilken lot af hvilken varer man sender ud til deres kunder.

Det vil ikke være umiligt da vi i dag sælger godt med fødevarer, ved brug af jeres program, men lot + bedst dato er et must fra fødevarerstyrelsen samt med en track af hvad man af solgt og til hvem.

Det vil ikke kræve for stort ændringer i back end, og det tilbud for en ekstern program som kan løse det, koster i dag lang mere end hvad jeres program med lagermodul, koster. Umuligt.

Tak!
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Desværre er der en grund til at andre systemer er så dyre. Det kræver nemlig en hel del at kunne administrere fødevare, herunder holdbarhedsdato, batchnummer, og specifik tracking, som vi desværre ikke kan tilbyde, og heller ikke kommer til. Vores er generelt lavet til kun at kunne holde styr på dit lager ift. finansværdien, da vi har fokus på regnskabsdelen og ikke ordrestyring/administrationsdelen.

Det har vi ladet vores partnere, såsom dem her: https://www.e-conomic.dk/apps/lager

Jeg kan desværre allerede nu sige, at det ikke er noget vi kommer til at ændre ligesom lagerstyring ift. produktion/samlelager. Jeg er ked af ikke at kunne hjælpe, men takker igen for forslaget. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13k points)