En daglig (til bankposteringer hvor bilag mangler)

0
Hej med Jer og tak for Jer i E-conomic. I er de sejeste, altid hjælpsomme og super positive, elsker jeres kundeservice.

Jeg savner at have en funktion i daglig, hvor jeg kan "parkere" alle de bankposteringer, hvor jeg efter endt månedsbogføring, kan sætte de posteringer over, mens jeg venter på at få bilag fra kunden, som mangler.

Jeg bogfører som udgangspunkt kun for kreative sjæle, de er ikke altid lige gode til at huske, i første omgang, at få sendt ALLE bilag afsted til mig. Derfor har jeg altid en side eller to stående med posteringer, hvor jeg mangler bilagene. Jeg bogfører som regel for 3-6 måneder ad gangen, så det er mange sider der står i daglig, og jeg hele tiden skal lede igennem.

Hvis jeg bogfører dem, skal jeg bagefter bruge lang tid på at finde bilagene igen, men hvis jeg havde en "undermappe" i daglig, ville det lette mit arbejde helt vildt.

Ex. sidder jeg lige nu med en af mine kunders regnskab. Hele januar, de bilag jeg har er bogført. Der mangler stadig ca 20 posteringer hvor jeg mangler bilag til. Dem rykker jeg for, og modtager forhåbentlig inden for kort tid. Imellem tiden skal jeg igang med februar, og så ville det være rart, at alle januar posteringer lige var "parkeret" et andet sted.

Det her er ikke en af de største, men har en kunde, hvor jeg tit mangler 200 - 300 bilag ad gangen, dem skal han så først til at finde, alt imens jeg går igang med næste periode.

Håber det giver mening, det jeg skriver, ellers er i velkommen til at ringe til mig. Tlf 5250 1565.

Måske der ALLEREDE findes en lign. funktion, men synes jeg har kigget og prøvet om det virkede at gøre det anderledes.

Dbh

Charlotte Andersen, Novom
i Forslag » Andet af (120 points)
opdateret af

1 Svar

Hej Charlotte,

Tusind tak for alle de fine ord, og mange tak for dit forslag. :-)

Så en kladde hvor du kan parkere betalinger som du ikke har fået bilaget på endnu. Er det korrekt forstået?

En tanke var at du kunne oprette en kassekladde til, så du blot lader de gamle posteringer blive der, mens du bogføre videre i en anden kassekladde, det kunne evt. være 2 måneder du skifter mellem eller halve regnskabsår, og på den måde har 2 "mapper" / kassekladder, til dine posteringer.

En anden måde let at denne overblik på, er ved at sortere efter data, så du kun har de nyeste liggende øverst? :-)

Tror du at du kun bruge en af disse løsninger?

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13k points)