Lettere indtastning af budget

0
Jeg synes det er tungt at indtaste tal i budgettet, og det er nemt at miste overblikket.

Jeg savner at man kan indtaste i et format, der ligner det, der kommer, når man klikker på "Regnskab" -> "Budget" -> "OK" (enten måneds- eller kvartals-vist). Altså et format, der ligner excel, hvor man bare kan indtaste tallene for den aktuelle måned eller kvartal. Jeg tænker det ville gå langt hurtigere med indtastningen, ligesom jeg også tror man ville lave færre fejl, fordi man ikke misser hvor langt man er kommet.
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Så du tænker at man skal kunne indtaste tal direkte på måneden med dato og beløb under regnskab - kontokort - budget - her, i stedet for at oprette en ny budgetperiode, så ville månederne eller kvartalerne allerede stå der? Det ville mindre mere om excel. :-)

Dog syntes jeg en budgetperiode også virker forholdsvis lige til, du kan altid oprette en periode for et helt år eksempelvis, hvor du fordeler 12.000 ligeligt på perioden, også retter månederne enkeltvis? Altså til det beløb du gerne vil have. Ville det give et rodet overblik, eller kan du måske give et eksempel på et af dine budgetter, så jeg kan se hvordan man skal overskue det. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13k points)
Hej Tobias. Tak for dit svar.

Jeg er med på at man kan fordele ligeligt udover et år - og det fungerer glimrende, hvis der er en ligelig fordeling.

I de tilfælde, hvor der ikke er ligelig fordeling af udgifterne, tænker jeg imidlertid, at det ville være hurtigere, hvis jeg kan vælge budget modul samt regnskabsår og så vælge om jeg vil indtaste månedligt eller kvartalsvist - og så havde hele kontoplanen og måneder/kvartaler, hvor jeg bare kunne taste ind - uden hver gang at skulle taste start- og slutdato ind. Det bliver mange ekstra indtastninger hver gang. Jeg tror også budgettet på den måde var lettere at overskue, når man indtaster sine tal fordi man kan se de øvrige konti i kontogruppen.

Mvh

Michael
Hej Michael,

Det vil jeg give dig helt ret i. :-)

Det største problem er nok at skulle ud og ind på alle konti og oprette et lige fordelt budget, også tilpasse dem evt. måned for måned.

Jeg vil afvente og håbe at forslaget kan få mere opbakning, så det kan blive prioriteret højere af ønsker. :-)