Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Anonymisering af kundedata

+8
Hej. Da loven GDPR jo siger at kunder ikke må opbevares i mere ind 5 år, er tiden til at gøre noget ved år 2014. Som jeres system er nu kan man anonymiser kunder det er jo fint. Men man skal anonymiser en kunde af gangen. Vi har ca. 7000 nye kunder hvert år. Det vil jo tage et år at anonymiser dem alle. Forslag: Mulighed for at anonymiser alle på en gang.

Vh. Morten
i Forslag » Andet af (200 points)
status opdateret af 🔒
Jeg har også samme problem med ca. 800 kunder. Så hvis loven skal følges skal jeg nu i gang med at slette en af gangen for år 2014.

Vh. Majken

1 Svar

Hej Morten,

Mange tak for dit forslag. :-)

Du har ret i at det er problematisk med 7000 kunder hvert år, så er der mange der skal anonymiseres.

Jeg vil derfor lade oplægget stå og se om det kan få mere opbakning, da det er gjort rimelig sikkert nu, er det også en overvejelse om det skal ændres ift. at når man gør det er der ingen vej tilbage, så man skal komme til at gøre det ved et tilfælde.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)