Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Opgradering af ordre

0
Hej

Jeg har det problem at i min virksomhed bruger vi ordre til den daglige drift og overføre ordrene til fakturering hver mandag i ugen, så kunderne får en uge faktura.
Problemet er bare at hvis man tager ordre fra f.eks. uge 7 dvs. Mandag d. 14/2 til Fredag d. 18/2, trykker vælg alle i ordre, og vælger overfør til fakturering, trykker en Faktura pr. debitor, så overføres alle ordrene til fakturering, men datoen på fakturaen er Mandag d. 14/2 i stedet for den sidst overførte ordre dato som er Fredag d. 18/2.  

Jeg kunne godt tænke mig at når man overføre til fakturering, så i stedet for at systemmet bare vælger en dato, så får man muligheden for at vælge den dato som fakturaen skal faktureres på, i et pop up vindue som når man vælger om det skal være en eller flere faktura pr. debitor.
Nu skal man gå ind manuelt og skifte på hver enkelt, jeg vil mene det kunne være smartere, når man overføre til fakturering så fik man muligheden med hvilken dato der skal faktureres på.

Med Venlig Hilsen

Nicolaj Djurhuus
i Forslag » Andet af (120 points)
opdateret af

2 Svar



Hej Nicolaj,

Tak fordi du gider skrive dine ideer på vores forum - det er absolut i alles interesse.

Løsningen på dette, skulle det være at man kunne lave en samlet dato for alle ordrer der bliver opgraderet, eller skulle man ligge for eks. 3 dage til ordredatoen?

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
Som jeg læser hvad Nicolaj skriver er det datoen på den sidste ordre der burde være fakturadatoen, dette samt en mulighed for at overule den med en fast dato ville give mening.
Forslag af (4.6k points)