Specifikke priser på specifikke kunder uden lager styring

0

Vi har brug for at særpriser skal være tilgængeligt uden for vores lagermodul, da vi kører vore registreringer fra Intempus til E-conomic og derfor har vi ikke lagerstyring, men vi har nogle kunder der skal have en fast pris eller procentdel på nogle af vore vare/ydelser.

Det er svært at skulle huske alle de forkellige regler, når man sidder og fakturerer - kunne være godt at det bare kommer frem når man vælger kunden :-)

Det ville være en stor hjælp :-) Please

Mvh Lone Stigsnæs-Hansen

i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Lone,

Det har du helt ret i. Det har faktisk været overvejet flere gange, og det er stadig oppe, men der er dog nogle problemer med det internt, som vi desværre ikke er kommet forbi endnu.

Hvis det bliver ønsket af flere, vil det måske komme igennem på et tidspunkt, men som det ser ud lige nu, så tror jeg desværre ikke det sker lige foreløbig, desværre. Det du evt. kan gøre er at skrive en note på kunden, med rabatten, det kan du altid se på den igangværende faktura, også kan du give rabat på den enkelte varelinje eller markere dem du vil give rabat, også lave en samlet rabat.

Jeg er ked af at du for nu må nøjes med dette alternativ, men håber det kan bruges. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (11.6k points)