Informizely customer feedback surveys

Fleksibel plads i tekstfeltet

+2
Jeg har en arbejdsgang der hedder at jeg fakturerer via Ordrestyring.dk. Der har det vist sig, at hvis jeg har mange linjer i tekstfeltet (beskrivelse af hvad vi har lavet) så kommer det fint med på fakturaen fra Ordrestyring, men når jeg trækker fakturaen via e-c, så er det kun de første to linjer der kommer med. Dét syntes jeg er ærgerligt.

Derfor kunne jeg godt tænke mig, at feltet er dynamisk/fleksibelt.
Således at det vil se ens ud, både i e-c og Ordrestyring.

 

//Dorte
i Forslag » Andet af (220 points)
opdateret af

2 Svar

Hej Dorte,

Mange tak for dit forslag. :-)

Det forstår jeg godt. Måske er det noget vi kan løse ved at give mere plads til teksten i design og layout på fakturaen.

Har du mulighed for at sende et billede eller komme på chatten senere, så kan vi tage et kig på det. :-)

Ser frem til at høre fra dig. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)
Hej. har netop talt med Stefan - og han siger at det skal designes lokalt. og det er jeg ikke en haj til. Problemet er jo heller ikke kæmpe stort, men jeg blev noget forbavset over at det ikke var ens. Noget som jeg mener er mellem Ordrestyring og e-c og ikke på brugerniveau. Der må da være andre der støder ind i det fra tid til anden ??
Forslag af (220 points)
Hej igen Dorte,

Det var også det jeg tænkte, hvis du har mulighed kan du evt. ringe herind en dag, og se på layout med en supporter / eller betale dig fra det.

Jeg har nemlig ikke lige stødt på nogle med problemet, men hvis der er nogle så vil jeg meget gerne se hvordan de har løst det, og hvis det er løst med design og layout, ville det være fedt, hvis man evt. delte det med mig eller på vores hjælp side på forum, sådan så man kan dele layoutet med dem der ønsker det, på den måde kan man forholdsvis let, få et fint layout. :-)

Det ville faktisk være en rigtig fed idé. :-)