e-faktura

+1

Er der nogle udsigter til, at e-conomic kommer til at understøtte svenske e-fakturaer, således at disse kan sendes direkte fra e-conomic og man ikke behøver anvende en separat ekstern fakturaservice ?

Det har betydning for vores svenske butikker Senior24.se og Safter.se hvor vi sælger en del til offentlige svenske kunder, som stiller krav om at modtage digital e-faktura.

Vh. Morten

lukket
i Forslag » Andet af (160 points)
status opdateret af

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Morten,

Mange tak for dit forslag. :-)

Der bliver kigget på e-fakturering til udlandet, heriblandt Sverige og Norge, for at se om der kan findes en løsning på dette. Så dette er ved at blive undersøgt, da e-fakturering som udgangspunkt vil være fremtiden. Jeg vil derfor afvente med dette.

For nu. Har butikkerne et GLN nummer, for vi har oplevet at man godt kan sende e-fakturaer til GLN nummer til svenske kunder, og på den måde løse problemet for nu.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (16.7k points)
valgt som bedste svar af

Ok, tak Tobias,

Jeg vil forsøge med GLN nummer i mellemtiden.

Vh. Morten

Senior24.dk v/Ristretto ApS

 

Hej igen,

Som det er nu kan i kun sende til Sverige, hvis de har et GLN nummer, det betyder også at i ikke kan skrive deres svenske CVR nummer på, fordi så vil fakturaen fejle.
 

Vi har dog fået mulighed for at teste noget udvikling, hvis vi kan skaffe 100 kunder til et pilotprojekt på e-akturering til Sverige, Norge, Finland. Er du interesseret i dette, så udfylde nedenstående og send en mail til forum.economic@visma.com

Navn:

Virksomhedsnavn:

e-conomic aftale nr:

CVR nr:

Telefon nr:

E-mail:

Hvor mange fakturaer månedlig forventes: