forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Corona

0
Jeg er en af de meget glade brugere af e-conomic. Jeg er også en af de mange brugere, der over en week-end mistede al indtjening. Jeg ønsker dog fortsat at forblive selvstændig erhvervsdrivende. Og i denne forbindelse opretholde en indtægt, som selvstændig erhvervsdrivende. Jeg skal omstille mig. Ja. Jeg skal finde nye veje. Ja.

I denne situation ville det virkelig være effektivt, hvis e.conomics bakkede de danske selvstændige, brugere af e-conomics op

Må jeg foreslå at næste periode (der starter 01.04 2020) IKKE opkræves. Vi har alle brug for at stå sammen !
spurgt 5 dage siden i Forslag » e-conomic generelt af SteenC (160 points)
Det er da et fuldstændigt fjollet svar I giver ! Alle har sgu da problemer med at betale næste ydelser ! Jeres konkurrent Dinero har åbnet op for dette! Hvis ikke jeg havde talt med sådan en kvalificeret medarbejder ved jer....der hjalp mig til at minimere mine månedelige udgifter...så var jeg da stræget for længst. Tag lige og meld jer ind i samfundet og undlad venligst dumsmarte svar til folk der faktisk kan lide jeres program....og som faktisk ikke engang kan tænke på indtjening i denne tid !

2 Svar

Hej Steen

Tak for din henvendelse.

Det er en meget svær og helt ukendt situation vi alle står i. Vi har også stor forståelse for at mange står i en håbløs økonomisk situation.

Dit forslag om at e-conomic ikke opkræver abonnement for næste periode - altså 2. kvartal - må jeg dog venligt afvise. Dit forslag vil betyde en nedgang af e-conomics omsætning på 25%. Hvem skal så betale for alle medarbejdernes løn og andre faste omkostninger det kommende kvartal?

Visma e-conomic skal gerne overleve Corona-krisen så vi stadig kan tilbyde regnskab til 140.000 danske virksomheder og yde service og support til vores brugere.

Som et ekstra support tiltag har vi lanceret et gratis webinar for alle brugere. Webinaret omhandler hvordan man håndterer de støtte ordninger som regeringen tilbyder i forbindelse med Coronakrisen - du kan tilmelde dig her.


Derudover støtter Visma e-conomic blandet andet regeringens tiltag ved at kontoret er lukket og alle arbejder hjemmefra, vi holder vores møder virtuelt, så vi på den måde står sammen hver for sig og mindsker risiko for smitte, så vi forhåbentlig hurtigt kommer igennem krisen og tilbage til normalen.


Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 3 dage siden Forslag af Tabita TopGun (15,170 points)
opdateret 3 dage siden af Tabita TopGun

ser lige ...underskrift på dette er ...Tabita Edith Lorenzen, Wow Hero & TopGun, Planet WOW...hvad er dette ? Tegnefilm ? Meld jer da lige ind i verdenen og stop dette idioti !

besvaret 2 dage siden Forslag af SteenC (160 points)
Jeg kan ikke være mere enig.

Men de idiotiske betegnelser har vist noget med seriøs markedsføring i en alternativ verden at gøre.

Eller Bamse og Kylling i en amerikaniseret version, hvor personen og ikke opgaven er i centrum.
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”