Mulighed for forskellige mail skabeloner ved fakturering

+1
Det kunne være fedt med muligheden for at have forskellige mailskabeloner når man f.eks. sender en faktura.

I stedet for at alle kunder modtager den samme tekst i mail, kunne det f.eks. være rigtig lækkert hvis man kunne differentiere mailtekst på f.eks. kundegrupper, således erhvervskunder og privatkunder får forskellige mails.

Det vil altså sige der hvor man trykker "Bogfør og send" vil det være muligt at vælge forskellige skabeloner og f.eks. også gå specifikt ind på en kunde og vælge en standard. Ligesom man kan vælge layout.
i Forslag » Andet af (130 points)

1 Svar

Hej Casper

Tak for dit indlæg

Jeg kan med glæde fortælle, at det faktisk lige er på trapperne. Det er med i vores såkaldte Sprint of Wauw som vi kører med vores udviklere i denne uge.

Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (29.9k points)
Er det her blevet lanceret? Vi har netop behov for at kunne indsætte forskellige tekster. I vores tilfælde sender vi hver dag fakturaer ud til både danske og svenske kunder, og lige nu har vi en tekstfil liggende med den svenske tekst, som vi manuelt må kopiere over hver gang der skal sendes en faktura til en svensk kunde.
Hej igen

Desværre var det alligevel ikke muligt at have dette med forskellige mail skabeloner med i vores sidste sprint of wauw. Jeg kan dog oplyse, at det stadig er aktuelt. Udviklerne skal dog lige have testet det helt af, før det bliver lanceret

Rigtig god forlænget weekend til dig