Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Saldobalance - uafhængig af regnskabsafslutning.

0
Saldobalancen burde være uafhængig af, om der er foretaget Årsslutning eller ej for at være retvisende til enhver tid.

En saldobalance uden at primotallene for status indgår giver ikke mening.

På toppen af dette, er det ikke muligt, at lade saldobalancen "række" over mere end 1 regnskabsår.

Mindre erfarne regnskabs læsere er ofte "blinde" overfor systemet og har derfor brug for at kunne lide på tallene - det skal være automatiseret og ikke kræve yderligere greb.

Ville det være en ide, at "en som om" Årsafslutning altid indgår i saldobalancen  som "kladde"og dermed er medvirkende til at gøre saldobalancen retvisende til enhver tid indtil den endelige årsafslutning med eventuel revisor er på plads.

Der burde ikke være forskel på tallene i hhv. "Balance" og "Saldobalance" under "Rapporter".

Gi' det en tanke.

På forhånd tak.

 

Bh fra Svend B.
i Forslag » Andet af (120 points)
opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Svend,

Mange tak for dit forslag. :-)

Ja, men kan ikke trække en saldobalance på mere end 1 regnskabsår af gangen. Dette er et bevidst valg.

Jeg kan dog godt se en idé i det du siger med at primoposteringer altid burde være med, også opdatere løbende ifbm. med ultimo af sidste år.

Måske det kunne være en mulighed at sætte flueben i medtag primoposteringer. :-)

Jeg lader forslaget ligge her lidt, for at se hvor meget opbakning det får. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)