Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rapport til likviditetsstyring?

+1
Hej

Når man taster en kreditorfaktura eller laver en debitorfaktura, registreres forfaldsdatoen for begge. Og på forsiden Hjem kan man se, hvilke debitorfakturaer der endnu ikke er betalt inkl. datoen for, hvornår de forfalder, når man løbende bogføre "up to date".

Men - man kan ikke udskrive en rapport, der viser hvornår man kan forvente at modtage indbetalinger (baseret på forfaldsdatoen) eller hvornår man skal betale kreditorer ud i fremtiden (igen baseret på forfaldsdatoen).

Ville det ikke være muligt at lave en rapport, som viser det; en oversigt over, hvornår man kan forvente indbetalinger og hvornår man har tastet fremtidige betalinger med datoangivelse? Den kunne bruges i forhold til likviditetsstyring, når man sammenholder den med en Balance for øvrige skyldige beløb selvfølgelig?

Jeg håber, I forstår hvad jeg mener og er naturligvis til rådighed for uddybning, hvis nødvendigt.

Og så glæder jeg mig til at høre fra jer og krydser fingre for, at det vil være en forholdsvis nem opgave for jer at løse.

På forhånd tak og mange venlige hilsner

Mette
i Forslag » Andet af (190 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Det er muligt at lave sådanne oversigter i både kreditor- og debitorsaldolister.
Forslag af (26.5k points)
Du tænker vel ikke på Debitor- og Kreditorsaldoliste med specifikation? For så har du misforstået, hvad jeg efterspørger; en oversigt/rapport der viser, hvad der løbende er tilgode fra debitorer på konkrete datoer (i alt beløb for hver enkelt dato) og tilsvarende en oversigt, der løbende viser, hvad der bliver betalt til kreditorer på konkrete datoer (i alt beløb for hver enkelt dato).

Men er der en anden rapport, som selv ikke support hos E-conomic kender til, må du endelig fortælle, hvordan den laves.
Jo, det er den/dem jeg taler om. Der er ganske vist kun 4 kolonner til rådighed, men de er der.

I feltet "Fakturaer" er der 2 muligheder. Den ene er fremtiden og den anden er fortiden. Til dit brug må det være "!fremtiden".

Under "Interval*" vælger du antallet af dage. f.eks. 7. Det er lidt urealistisk kun at regne med 1 dag.

Nederst i rapporten er der en sum for hver kolonne.
Hej Mette,

Tak for dit input. :-)

Jeg vil bakke op omkring det Erik skriver, at en kreditor og debitor saldoliste burde kunne vise det, dog ikke fordelt på specifik indtægt / udgift på en bestemt dag, men nærmere kommende indtægter og udgifter, jeg vil lade forslaget stå, og håbe på at det for opbakning, men hvis ikke, så ved jeg at en del bruger rapport123 som integration til likviditetsstyring i e-conomic.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)