Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




’antal’ default være uden decimal.

0

Ved indtastning af vare i ’Ordrelinje’ skal ’antal’ default være uden decimal. er dette muligt

Så mdarbejdere ikke kommer til at sælge 1,7 flaske vin. Vores varer findes kun i hele stk.

 

 

 

i Forslag » Andet af (410 points)
status opdateret af 🔒
Det vil ikke være godt - vi sælger metervarer - stof , og det er ligeså meget  "skæve" tal som hel tal.

1 Svar

Hej og tak for dit forslag. :-)

Det er desværre ikke muligt som det ser ud nu, da nogle sælger kg. eller andet med decimaler, så kan vi ikke ændre det til default på hele tal, desværre. Men jeg vil lade indlægget stå, så vi kan se hvor meget opbakning det får, og hvis der kommer nok opbakning, så kan vi se på om man kan gøre det bruger specifikt. :-) Det vil dog kræve en del arbejde at få implementeret, så det skal helst give mening.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Det ville være vores næste forslag, at det var muligt at ændre for den enkelte bruger, ligesom så meget andet.
Det er jo stadig begrænset hvor bruger specifikt systemet er, men jeg lader fortsat forslaget ligge og håber at det får mere opbakning, da vi bliver nødt til at være realistiske, når det er oppe imod flere tusinde andre indlæg.