Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Følgesedler klar til levering

+2
Følgesedler klar til levering.

Vi har ofte en del følgesedler der skal godkendes som klar til levering og efterfølgende sendes. Under eksempelvis ordrer kan man sætte flueben ved alle eller nogen af dem og gennemføre en handling.

Kan det ikke lade sig gøre ved følgesedler. I dag skal man ind på hver enkelt og godkende dem og det tager ret meget tid. Kunne være smart at kunne vælge alle på en gang og vælge de er klar og efterfølgende skrive dem ud.

På forhånd tak

 

Thomas Bargum

Scanliving

28589000
i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Thomas,

Mange tak for dit forslag. :-)

Jeg er helt enig, det er langtid man bruger på at gøre dem klar til levering. Jeg syntes generelt det er en god idé, men vil lade forslaget ligge lidt, for at se hvor meget opbakning det får, så vi kan få det prioriteret højere og dermed forhåbentligt få det igennem som en forbedring. :-)

Igen, tak for dit forslag.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)

Hej Thomas,

Vi sidder i skrivende stund og ser på alle de gode ideer vi har liggende i vores ønskebrønd af forslag. Det er det sted vi gemmer de ideer med størst potentiale for at blive lavet. 
Vi får rigtig mange gode ideer og derfor løber vi fra tid til anden listen gennem og ser på, hvilke ideer der er de mest efterspurgte og hvordan ideerne passer ind i andre planer. 

Som det er lige nu, så er dit forslag ikke af dem vi har hørt mest til, hvilket betyder, at vi for nu tager det af listen. Det er ikke fordi det er en dårlig ide. Der findes bare andre ideer, hvor flere er enige om, at den ide er lidt vigtigere. 

Du skal dog have tak for input. Det er altid værdsat. Rigtig god dag smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)