Informizely customer feedback surveys

Oversigt over ubetalte/betalte salgsfakturaer

+1
Kunne man udvide listen, man kan søge frem i Arkiv ved at vælge fakturaer for en given periode op til dags dato, men hvor man så kunne blive fri for at se betalte eller ubetalte fakturaer?

Det vil nemt danne et overblik over ubetalte eller betalte fakturaer, hvis man f.eks. har brug for at foretage bestemte administrative handlinger i sin virksomhed, når en faktura er betalt.
i Forslag » Andet af (290 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Anne,

Mange tak for dit forslag. :-)

Jo, det kunne godt give mening, men nogle af de muligheder der nu, har du prøvet at kigge på dem?

Det er selvfølgelig ikke 100% det du søger, men prøv lige at kigge på:

- Forsiden kan du se ikke betalte fakturaer

- Under rapporter - kundekontokort, her kan du få vist kun åbne fakturaer, altså ikke betalte

- Under rapporter - debitorsaldoliste - her kan du se hvornår fakturaer forfalder eller hvor langtid de har været forfaldet (altså ubetalte)

- Under rapporter - omsætningsstatistik - her kan du se kun betalte fakturaer

Håber nogle af disse kan klare det, og ellers må du også meget gerne skrive her igen, så vi kan prøve at se på en anden løsning. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)
Hej Tobias

Tak for svar.

Jeg kan godt ad omveje se, hvilke fakturaer der er betalte eller ubetalte. Men jeg kan ikke få en oversigt, sorteret på enten fakturanummer eller allerhelst ordrenummer. Det ser jeg heller ikke rigtig nogen af dine forslag vise.

Bedste hilsner Anne
Hmm, nej desværre ikke. Du kan selvfølgelig kunne få fakturanr. på en debitorsaldoliste, også eksportere det ud i excel, og sortere efter faktura nr. men det er så igen ikke ordre nr.

Jeg håber at vi kan få større opbakning til dit ønske. :-)
Nej, og det er også en ret omstændelig måde at opnå en helt simpel ting på. Før jeg skiftede fra Summa Summarum, brugte jeg den funktion ofte, da den blot krævede et enkelt klik.
Det er jeg rigtig ked af.

Jeg lader fortsat forslaget ligge og håber at det får mere opbakning, da vi bliver nødt til at være realistiske, når det er oppe imod flere tusind andre indlæg.