Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Afdeling når man trækker saldobalance

0
Hej,

Vi synes det er mærkeligt, at afdelingsnummeret ikke kommer med ud i excel når man trække en saldobalance hvor man har filtreret på afdelingen?

Det kunne være super smart, hvis dette også kom med ud.
i Forslag » Andet af (160 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Det har du helt ret i, det vil kun komme med når man eksporterer til pdf, og grunden til at det ikke er kommet med i excel er umiddelbart uklar, da der enten ikke er blevet tænkt over det, eller følt det var nødvendigt.

Vi har dog en masse forslag vi bliver nødt til at prioritere imellem, så jeg vil lade forslaget ligge og se hvor stor opbakning det får, hvorefter vi så kan prioritere det. :-)

Igen, mange tak for dit forslag.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)