Resultatopgørelse måned for måned

0
Hvornår gør I noget ved, at man ikke kan vise saldobalance og/el. resultatopgørelse måned for måned op mod hinanden (og for den sags skyld hellere ikke trække det over i excel)?

Denne feature er virkelig essentiel for os - og det virker lidt bøvlet og fjollet ikke at have denne feature inkorperet, og istedet manuelt skulle trække måned for måned.

Vi skiftede for en måned fra Billy, hvor dette selvfølgelig var muligt og er ærgerlige over at dette ikke er i e-conomics.

Det vil ikke kræve særlig mange kræfter at implementere rent udviklingsmæssigt. Håber virkelig det er noget I kan fikse hurtigst muligt!
i Spørgsmål » Andet af (190 points)

1 Svar

hej Alfred

Funktionen med at trække rapporterne pr måned er ikke noget som vi har planlagt at implementere i e-conomic.
Du behøver dog ikke sidde og klippe/klistre i excel. Du kan i stedet gå ind i e-conomic på ikonet Market og finde appen Crediwire.

Den partner kan lave månedsrapporter ud fra dine data i e-conomic og den del af appen fra vores partner er gratis at bruge.

Jeg håber du vil blive glad for den løsning, når den funktion er essentiel for jer.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Spørgsmål af (17.6k points)