Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ønske til opdateringsmulighed på kontaktperson via SOAP

0

Hej,

Det kunne være fedt, med mulighed for at kunne opdatere, om kontakten skal modtage rykker eller ej, ligesom der er mulighed for at sætte faktura og ordre.

DebtorContact_SetIsToReceiveEmailCopyOfInvoice
DebtorContact_SetIsToReceiveEmailCopyOfOrder

https://api.e-conomic.com/secure/api1/EconomicWebService.asmx

i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Det du refererer til virker som når man opretter en kontaktperson, så kan man sætte flueben ved at de altid skal modtage en kopi af fakturaen. Men det burde også gælde for rykkere, det er i hvert fald en mulighed inde i e-conomic. Så har du prøvet gennem API'et, eller er muligheden der slet ikke der, for det virker meget underligt, også vil jeg gerne følge op på det. :-)

Ser frem til at høre tilbage om du stadig ikke kan gøre det.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)

Hej Tobias,

Der er desværre kun adgang til disse 2, via API'et:

DebtorContact_SetIsToReceiveEmailCopyOfInvoice
DebtorContact_SetIsToReceiveEmailCopyOfOrder

Så mangler lige at kunne vælge rykker også. :)

Hej igen,

Har lige testet det nærmere og du har helt ret. Det er desværre ikke muligt gennem vores SOAP API at gøre det med rykkere, og det vil heller ikke blive muligt, da vi generelt ikke kommer til at bruge det mere.

I stedet kan du bruge vores REST API, der burde muligheden være der, se evt. her: https://restapi.e-conomic.com/schema/customers.customerNumber.contacts.contactNumber.put.schema.json

Giver det mening. :-)

Hej igen,

Ok, jamen så giver det jo god mening!

Perfekt, jeg tager et kig på REST API'et hvor du har helt ret i at det kan lade sig gøre, kan jeg se.

Tak for hjælpen :)
Det var så lidt. :-)

Held og lykke. :-)