Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Salg til EU uden moms - Drop-down menu til lande-angivelse savnes

+4
Vi har meget salg uden for Danmark, og vi har derfor brug for en retvisende rapport til indberetning af "Salg til EU lande uden moms".

Da vores konvertering af kunder fra c5 er foretaget med landenavne på dansk, vises rapporten ikke!

Lige nu skal man selv indtaste kundens land - på engelsk - for at rapporten virker efter hensigten. Et stort ønske er derfor enten at e-conomic også kan dansk - eller i det mindste at der er en dropdown-menu som sikrer, at landets ordlyd noteres korrekt på engelsk.

Mvh Louise
i Forslag » Andet af (200 points)
Opdatering - Vi er netop af en anden e-conomic supporter blevet fortalt, at man godt kan bruge danske landenavne.... men vi savner stadig en dropdown menu til dette, så vi ikke skriver forkert.
Ville være en klar forbedring!

Det er sådan andre regnskabsprogrammer gør.
En tilføjelse til dette, kunne være at den ud fra det land man vælger i dropdown menu, kunne foreslå den korrekte momszone. Og både på kunder og leverandører.

Den kunne evt. tilmed automatisk vælge DK når den kan kende et dansk CVR nr.

Derudover ville det være kanon, hvis feltet Momszone blev tilgængeligt i API, for så er der andre der kan være behjælpelige med at få styr på dette.

1 Svar

Hej Louise og tak for dit indlæg,

Super fedt du har fået hjælp til en del af udfordringen. 

I forhold til forslag, så vil jeg lige lade det ligge herinde lidt, så vi kan se, hvor mange andre, der også savner denne mulighed. På den måde kan vi skabe et billede af, hvilke forslag der er mest efterspørgsel efter. 

Du hører fra mig smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)