Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Projektmodul

0
Hej.

Vi skal i gang med at bruge det tilkøbte projektmodul. Vores snedkere og arkitekter skal registrere deres tidsforbrug via I phone. Vi er i gang med at teste det, og konstaterer, at der ikke er nogen sum af antal timer pr. dag. Det ville være en stor fordel, at medarbejderne kan se hvor mange timer de har tastet pr dag, så de ikke selv skal ligge sammen. Det kunne jo være flere halve timer m.v.
i Forslag » Andet af (280 points)

1 Svar

Hej Rikke og tak for dit forslag,

Bare lige for at være helt sikker. Jeres situation er, at den enkelte medarbejder registrerer tid i appen og der kan være flere registreringer per dag. De ved måske at de har arbejde 8 timer den pågældende dag, men det kan være fordelt på tre registreringer. 1,5 time, 4 timer og 2,5 time. Her vil i gerne have en total præsenteret i appen, så de selv kan følge med, at de har registreret korrekt? 

Man kan nemlig se det inde i projektmodulet, hvis man logger ind via computeren. Der står totalen og man kan evt. trække en månedsseddel og se det fordelt på måneden. Det kan være I allerede kender denne mulighed. Jeg vil være sikker på, at I på vegne af medarbejderne kan få overblikket derinde.

Jeg ser frem til at høre fra dig smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)